Junior financieel medewerker

Solliciteren

Dankzij jou kunnen al je collega’s hun werk doen. Je zorgt ervoor dat de faciliteiten en organisatie functioneren. En de financiële bedrijfsprocessen houd je draaiende en verbeter je. Samen met het Financieel Team, voor Presenter en zusterondernemingen.Wat ga jij doen

Je wordt collega bij De Kracht  van Content, de holding boven Presenter. Daar ben je deel van een hecht team, waar we naast hard werken vooral ook hard lachen. Jij helpt ons verder door vragen over onze regelingen en systemen te beantwoorden, diverse mutaties te verwerken en zorg te dragen voor onze personeels- en salarisadministratie. Daarnaast zet je zelf initiatieven op om het administratieve leven nog leuker en makkelijker te maken.

Wat ga je zoal doen?

 • Bijhouden van salaris- en personeelsadministratie
 • Beoordelen en verwerken van salarisadministratie en declaraties
 • Verzuim- en verlofregistratie
 • Projectadministratie en facturatie
 • Crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Verbeteren van werkprocessen
 • Voorbereiden van belastingaangiftes en jaarcijfers


Wie zoeken wij

Je legt en onderhoudt makkelijk contact met je collega’s en brengt enthousiasme. Ook werk je nauwkeurig, ben je proactief en omarm je verandering. Maar we zijn nog niet klaar. Wil jij leren en groeien, kun je werken met verschillende systemen en maak je deze snel eigen? Dan kan dit zomaar een match zijn.Wat bieden wij

 • Geld en meer:
  Je salaris is afhankelijk van je ervaring en begint bij € 2.465 per maand. Met een mooie jaarlijkse groei in het vooruitzicht. Ook krijg je 27 vakantiedagen op basis van 40 uur. We hebben een pensioenregeling (ja, dat wil je), je krijgt een eigen laptop en we vergoeden je telefoonkosten.
   
 • Reizen op onze kosten:
  Je werkt veel op ons kantoor in Utrecht. Om daar of op ons kantoor in Den Haag, Amsterdam of Almere te komen krijg je van ons een Shuttel card. Woon je in de buurt? We hebben ook een fietsplan. Als je een keer écht met de auto moet, dan krijg je een kilometervergoeding.
   
 • Ruimte voor ontwikkeling:
  ​​​​​​​Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten kun je trainingen volgen, we hebben een bibliotheek vol vakliteratuur en je collega’s delen met veel passie hun kennis met je. Je krijgt een ruim opleidingsbudget om trainingen te volgen en evenementen te bezoeken. Daarnaast hebben we vier MyPresenterDagen (MPD’s) per jaar, waar we interessante sprekers uitnodigen en samen brainstormen.


Wie zijn wij

Presenter, de contentorganisatie!
Magie laat zich niet verklaren. Toch doen we een poging. Dit maakt ons tot wie we zijn. En waarom het zo leuk is om met ons of voor ons te werken.

Wij zijn de contentpartner van tientallen organisaties. Uitdagende opdrachten en ruimte voor ontwikkeling zijn een voorwaarde. En waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor plezier. Maak je klaar voor spontane strandborrels in Den Haag, varen door de grachten van Amsterdam en wandelingen door Utrecht. Wij groeien, groei jij mee?

Onze kernwaarden:
Wij zijn te vatten in vier kernwaarden. Die komen terug in wie we zijn en wat we met elkaar doen. En die nemen we altijd mee naar onze opdrachtgevers.

 • Wij geven, nemen en krijgen ruimte
 • Wij delen energie
 • Wij omarmen verandering
 • Wij spelen samen en maken plezier

Holacratisch werken:
Vrijheid is alles. Daarom werken wij holacratisch. Iedereen pakt binnen Presenter de rol die het beste past. Zodat je zelf kiest hoe en waarin je je ontwikkelt en specialiseert.

Gallup Strength-coaching:
Al onze collega’s krijgen coaching. Wij geloven dat je écht groeit wanneer je focust op je sterke punten. We bouwen onze talenten uit met een vast coachtraject. En we kennen en accepteren onze zwakke plekken. Ja, die hebben wij ook.

We doen het samen:
Wij zijn gek op elkaar. Daarom komen we regelmatig samen. Schnaps drinken in Oostenrijk, ons verkleden tijdens het kerstfeest of proosten tijdens de vrijmibo. Voor sommige collega’s is dat nog niet genoeg. Die sporten, eten, feesten of reizen met elkaar. Het kan niet op.Solliciteren