Instructieschrijver (Industrial Engineer)

Solliciteren

Als jij het leuk vind om werkinstructies te schrijven om het werk van je collega's makkelijker te maken, lees dan snel verder. 

Wij zijn op zoek naar een Industrial Engineer die werkinstructies schrijft voor onze collega's in de assemblage lijn. Je bent dus vaak in de assemblagelijnen te vinden omdat jij op zoek gaat naar efficiëntere en veiligere manieren voor de monteurs om hun werk uit te voeren. Je maakt video's en overlegt je bevindingen met de productieleiding. Wat ga jij doen

Als Industrial Engineer help je om het werk van de vele assemblage medewerkers die in ons bedrijf werken, efficiënt en eenduidig te organiseren. Je schrijft werkinstructies voor de assemblage, voorziet bestaande instructies van updates en houdt het data beheer bij.

Jij kijkt wat er verbetert kan worden zodat medewerkers hun werk efficiënt en eenduidig kunnen uitvoeren. Aan de hand van diverse filmpjes die je zelf maakt, analyseer je werkprocessen. Jouw bevindingen deel je met de productieleiding. En aan de hand daarvan maak je een werkinstructie.

Je kunt denken aan analyses op de volgorde van werkzaamheden, hoe lang er gemiddeld over werkzaamheden wordt gedaan, waar het werk efficiënter of nóg veiliger kan.

Het opstellen van werkinstructies mag je op je eigen manier doen, als het maar duidelijke instructies zijn die zorgen voor een gestandaardiseerd werkproces. Je houdt hierbij wel rekening met verschillende niveaus van technische kennis bij de monteurs. Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een leuke gemotiveerde collega die het leuk vind om verbeteringen in een bedrijf voor te stellen. 

Omdat niet alle collega's Engels of Nederlands spreken is het belangrijk dat je vaardig bent in beide talen. 

Je moet wel sterk in je schoenen staan en je ideeën goed kunnen uitdragen en vastleggen. Dus goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij ook belangrijk. 

Een HBO opleiding met een technische achtergrond is zeer gewenst.  

Je hebt ervaring in het opzetten of uitschrijven van (montage)instructies.

Je hebt kennis van bedrijfsmatige processen. Wat bieden wij

We starten met een contract tussen de 6 en 12 maanden. Bij een klik van beide kanten is verlenging en uiteindelijk een vast contract mogelijk. Wij zijn op zoek naar mensen die langere tijd bij ons willen blijven. 

Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Twee keer per jaar hebben wij een salarisverhoging vanuit de cao. En natuurlijk 8% vakantiegeld.

Je krijgt een reiskostenvergoeding. Dit is maximaal 100 kiometer (totaal heen en terugreis). 

Wij hebben een winstdelingsregeling welke kan oplopen tot 10%. Als je voor oktober in dienst bent gekomen dan neem je deel in de winstdelingsregeling. Kom je na oktober in dienst dan doe je het volgende jaar mee aan de winstdelingsregeling. 

Verder kun je korting krijgen op een ziektekostenverzekering, hebben wij een collectieve zorgverzekering, en kun je korting krijgen bij verschillende webshops. 

Ook organiseren wij regelmatig leuke evenementen voor onze medewerkers en mag je 1 keer per jaar met je team een leuk teamuitje doen wat jullie zelf uitkiezen. 

Ontwikkeling vinden wij heel erg belangrijk en daar hebben wij een budget voor. Dus wil jij je ontwikkelen in jouw functie door het volgen van een opleiding, cursus of training, dan juichen wij dit toe! Wie zijn wij

Wij zijn Kverneland Group en wij ontwikkelen, produceren en verkopen landbouwmachines voor boeren en loonwerkers. In Nieuw-Vennep houden wij ons bezig met landbouwspuiten en kunstmeststrooiers. 

Kverneland is een bedrijf met veel afdelingen, maar wel korte lijnen. Bij iedereen staat de deur altijd open, zelf bij de directeur, en we spreken elkaar allemaal aan bij de voornaam. 

Sinds 10 jaar zijn wij onderdeel van Kubota. Kubota ken je misschien wel van de graafmachines of de tractoren. Het laatste past natuurlijk helemaal bij Kverneland. Samen met Kubota willen wij de wereld verbeteren met onze innovatieve machines. 

Wij hebben de ondernemersprijs van 2021 van de Haarlemmermeer gewonnen. 

Dus wil jij bij een innovatieve en prijswinnende organisatie werken?  Kom dan werken bij Kverneland Group! Solliciteren