Uitvoerder duurzaam distributiecentrum

Solliciteren
Zie jij jezelf wel als uitvoerder bij Cordeel Nederland?

Wat ga jij doen

Dankzij jou verloopt het werk op de bouwplaats efficiënt en veilig. Dat is best een verantwoordelijkheid, maar die kun jij prima dragen. Je stuurt de bouwplaatsmedewerkers en onderaannemers aan, maakt en bewaakt de planning en voert kwaliteits- en veiligheidscontroles uit. Bovendien fungeer je als aanspreekpunt voor je collega’s, signaleer en verhelp je eventuele knelpunten en verzorg je de werknemersadministratie.Wie zoeken wij

Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond op hbo- niveau er en al een aantal jaar ervaring als uitvoerder in de utiliteitsbouw. Daarnaast blink je uit in leidinggeven en heb je een opvallend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vaardigheden op het gebied van communicatie, organisatie en planning zijn al net zo goed ontwikkeld. Uiteraard ben je zelfstandig, initiatiefrijk en kun je razendsnel schakelen als dat nodig is.

Wat bieden wij

Bij Cordeel zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles. Zo zijn partners én kinderen uitgenodigd voor de familiedag, en hebben we nog veel meer evenementen met (maar ook zonder) familie.Wie zijn wij

Ons familiebedrijf begon in 1934 in België. In 1985 had Cordeel de eerste opdracht in Nederland en sinds 2003 is Cordeel Nederland een feit. Inmiddels met zo’n 150 medewerkers en vier vestigingen: Zwijndrecht, Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw).

Solliciteren