Traineeship Gemeente

Solliciteren

Werken bij een gemeente? Niet bij één, maar steeds bij verschillende gemeentes? Een unieke mogelijkheid om echt impact te maken! In de wereld waarin het werk van de overheid constant onder een vergrootglas ligt en er veel taken naar gemeenten stromen, kun jij echt het verschil maken door de complexe uitvoering weer menselijk te maken! Doe jij met ons mee? Wat ga jij doen

Denken en doen – staan niet los van elkaar
Je begint bij het begin. Stap voor stap maak je de complexe materie binnen het sociaal domein steeds meer eigen. Je volgt ons opleidingstraject dat bestaat uit verschillende trainingen zodat je integraal klaargestoomd wordt om jouw vliegende start te maken.

Denk aan trainingen op het gebied van de Participatiewet, activerende gespreksvoering, Suite4Werk en Inkomen (systeem dat veel gemeentes gebruiken) en het Lean-gedachtegoed (procesoptimalisatie).

Hoe jij je verder ontwikkelt heb je volledig zelf in de hand! Vanuit PMT ontvang je volop begeleiding en ondersteuning door jouw persoonlijke Challenge Manager voor alles waar je in het begin van je carrière mee te maken krijgt. En niet onbelangrijk: samen maken we veel plezier! 

Namens PMT ga je aan de slag bij gemeenten en breng je jouw kennis in de praktijk! Elk project en elke gemeente is anders. Dit is vaak gebaseerd op de actualiteit. Daar zit jij als trainee namelijk middenin, daar is waar jouw kansen liggen en daar maak jij veel impact. Denk hierbij aan de energietoeslag voor minima of het regelen van opvang en leefgeld voor Oekraïense vluchtelingen.Wie zoeken wij

Wanneer zijn we een match?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO of WO studie.
 • Je woont in de Randstad of verhuist hier binnenkort naartoe.
 • Je hebt een groot maatschappelijk hart.
 • Je bent nog lang niet uitgeleerd, bent flexibel en zit vol positieve energie!


Wat bieden wij

Wat kun je verwachten als PMT’er?

 • Een startsalaris van € 2.500,- + min. € 300 verhoging na 1 jaar!
  Dit salaris groeit mee met de ontwikkeling van jouw talent. Je kunt hier denken aan de jaarlijkse procentuele verhogingen en de prestatieverhoging.
 • 25+ vakantiedagen & vakantiegeld 
  Zo blijven we met z’n allen goed gemutst – ook in de zomer! Kom je niet uit met je vakantiedagen omdat je een wat langere reis wilt maken? We denken graag met jou mee in mogelijkheden.
 • Hybride werken heeft de toekomst.
  Ga jij gezellig een dagje naar de opdrachtgever toe? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding.
 • Ingerichte thuiswerkplek – check! 
  We zorgen dat je er comfortabel bijzit als jij de challenge voor jouw talent aangaat! PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor.
 • Flexibiliteit - Parttime is ook mogelijk bij PMT!
  Meer vrije tijd overhouden om te sporten, vrijwilligerswerk te doen of gewoon te chillen met je vrienden? Dan werk je in plaats van 40 uur toch gewoon 32,36 of 38 uur?
 • Pensioenregeling? Yes!
  We laten jou niet in de kou staan op je oudedag! 


Wie zijn wij

We proosten met elkaar op successen! 
Kies voor een prettige, veilige werkomgeving met goed gemutste collega’s. Ook in de zomer! Want hard werken en plezier gaan bij PMT hand in hand. PMT heeft 100 consultants in dienst met de meest verschillende studieachtergronden - van Toegepaste wiskunde en Biologie tot de Hotelschool en Geschiedenis. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van een team vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme.Solliciteren