Bijbaan Online Marketeer

Solliciteren

Studeer jij nog en wil je naast je opleiding ervaring opdoen in het online marketing speelveld? Wij bieden je de kans om met de juiste begeleiding je kennis in de praktijk te brengen. Lees hieronder meer over je takenpakket.Wat ga jij doen

Onder begeleiding van een ervaren online marketeer ga jij je bezig houden met diverse activiteiten op het gebied van SEO, Google Ads, Email marketing of Email marketing automation. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen én direct een bijdragen te leveren aan onze groei ambities.

In deze functie ben jij binnen Royal Brinkman een belangrijke speler in het online marketing team dat zich actief bezighoudt met het uitrollen van de nationale en internationale e-commerce activiteiten.

Je komt terecht in een jong en ambitieus team. Zij helpen je graag om je alles te vertellen over Online marketing en je een expert te laten worden in dit vakgebied.

De volgende taken behoren tot je werkzaamheden:

 • Helpen bij het opzetten en voorbereiden van online marketing campagnes (e-mail of Google ads).
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) van onze belangrijkste content en producten.
 • Intensieve samenwerking met de specialisten binnen het online marketing team.
 • Opzetten en optimaliseren van landingspagina’s.


Wat breng je mee?

  Je volgt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Marketing en Communicatie. Je bent communicatief sterk, gedreven en een teamplayer. Daarnaast beschik je over:

  • de ambitie om een expert te worden in online marketing;
  • overtuigingskracht en doorzettingsvermogen om veranderingen te realiseren;
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


  Wat bieden wij jou?

  Wij vinden het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek zit en met plezier naar het werk gaat. Naast een marktconform salaris en ontwikkelingsmogelijkheden op ieder niveau en werkgebied, bieden wij:

  • een veelzijdige functie binnen een snel groeiende organisatie met een heldere en duidelijke visie;
  • professionele begeleiding door je collega's;
  • flexibele arbeidstijden;
  • gezellige halfjaarlijkse bedrijfsfeesten;
  • een bij de functie passende laptop;
  • een gezonde lunch in de Royal Foodcorner en iedere dag vers fruit.


  Wij zijn Royal Brinkman

  Een wereldwijde tuinbouwtoeleverancier, adviseur en installateur met gespecialiseerde kennis van de bedekte tuinbouwsector. Als persoonlijk kennispartner staan wij dicht bij de teler. Wij zijn een familiebedrijf met een lange historie, opgericht in 1885.

  Bij Royal Brinkman voelt verbinden, verbeteren en verduurzamen echt goed. Dat bewijst onze geschiedenis in de tuinbouw en maken we elke dag weer waar. Iedereen binnen Royal Brinkman heeft hierin een rol. Samen zorgen we voor verbetering en iedereen kan hierin het verschil maken!

  Onze waarden

  ‘Global specialist in horticulture’ is wie we zijn, Let’s improve together is waarom we doen wat we doen. Let’s improve together staat voor de manier waarop wij opereren; samen met telers, leveranciers en overige partners de tuinbouw wereldwijd verbeteren. De waarden verbinder, innovatief, betrouwbaar, behulpzaam en specialistisch zijn vaardigheden die we nodig hebben om onze belofte waar te maken. Ze vormen de basis voor alles wat we doen en uitdragen naar klanten, leveranciers én collega's. Het weerspiegelt waar we voor staan, ze zijn onderdeel van ons DNA.  Solliciteren