Bijbaan Online Marketeer customer service

Solliciteren

Wij hebben een nieuwe bijbaan beschikbaar! Voor onze afdeling E-commerce zijn we op zoek naar een enthousiaste, professionele en gedreven student. Lees snel verder!Wat ga jij doen

In deze veelzijdige functie ben jij een belangrijke speler in ons online marketing team dat zich actief bezighoudt met het online onboarden van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

Je zorgt ervoor dat we structureel persoonlijke aandacht voor de klant hebben en daarbij klantfeedback verzamelen. Deze klantfeedback is de drijvende kracht voor het verbeteren van de webshop ervaring door heel team e-commerce.

Tevens focus je je op verdere uitbreiding van de webshop en word je hierin begeleid door één van onze ervaren Online Marketeers.

Daarnaast heb je de volgende taken:

 • Acquisitie van nieuwe klanten met een focus op online marketing.
 • Service voor bestaande klanten die extra ondersteuning nodig hebben.
 • Het verbeteren van productinformatie van het beschikbare aanbod op het platform.
 • Speciale instellingen doorvoeren op klantniveau, zoals favorieten en klantgerichte gadgets.
 • Verbeteren van de interne zoekmachine en verzamelen en publiceren van content.

Je maakt deel uit van het E-commerce team, waarin een gezellige familiecultuur heerst, er hard en serieus gewerkt wordt, maar waarin altijd tijd is voor een lolletje. E-commerce is de motor achter alles wat komt kijken bij de webshops: van artikelbeheer tot data-analyse en van SEO/SEA tot contentmarketing. Met een team van digitale denkers werken we er elke dag aan om onze webshops steeds een stukje beter te maken!Wat breng je mee?

  Je bent communicatief sterk, gedreven en een echte teamplayer. Je volgt een HBO- of universitaire opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Marketing en Communicatie.

  Daarnaast beschik je over:

  • creativiteit, je denkt out-of-the-box en hebt doorzettingsvermogen;
  • een proactieve instelling, ben je flexibel met een no-nonsense houding;
  • de ambitie om een expert te zijn op je vakgebied, je winkelt meer online dan offline en bent een echte digitale denker;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


  Wat bieden wij jou?

  Wij vinden het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek zit en met plezier naar het werk gaat. Naast een marktconform salaris en ontwikkelingsmogelijkheden op ieder niveau en werkgebied, bieden wij:

  • professionele begeleiding door je collega's;
  • een bij de functie passende laptop;
  • vers fruit;
  • flexibele arbeidstijden, , in overleg met je leidinggevende in te delen;
  • gezellige halfjaarlijkse bedrijfsfeesten.


  Wij zijn Royal Brinkman

  Een wereldwijde tuinbouwtoeleverancier, adviseur en installateur met gespecialiseerde kennis van de bedekte tuinbouwsector. Als persoonlijk kennispartner staan wij dicht bij de teler. Wij zijn een familiebedrijf met een lange historie, opgericht in 1885.

  Bij Royal Brinkman voelt verbinden, verbeteren en verduurzamen echt goed. Dat bewijst onze geschiedenis in de tuinbouw en maken we elke dag weer waar. Iedereen binnen Royal Brinkman heeft hierin een rol. Samen zorgen we voor verbetering en iedereen kan hierin het verschil maken!

  Onze waarden

  ‘Global specialist in horticulture’ is wie we zijn, Let’s improve together is waarom we doen wat we doen. Let’s improve together staat voor de manier waarop wij opereren; samen met telers, leveranciers en overige partners de tuinbouw wereldwijd verbeteren. De waarden verbinder, innovatief, betrouwbaar, behulpzaam en specialistisch zijn vaardigheden die we nodig hebben om onze belofte waar te maken. Ze vormen de basis voor alles wat we doen en uitdragen naar klanten, leveranciers én collega's. Het weerspiegelt waar we voor staan, ze zijn onderdeel van ons DNA.  Solliciteren