Junior Accountmanager - Inside Sales

Solliciteren

Verbind jouw passie voor commerciële resultaten en unieke applicaties aan uitdagende vragen uit een complexe branche.Wat ga jij doen

Als junior accountmanager sta jij aan het begin van ons verkoopproces. Omdat jij het eerste aanspreekpunt bent voor bestaande én nieuwe klanten. Je staat ze te woord, zorgt dat ze zich gehoord voelen. Je analyseert hun vraag en gaat op zoek naar een passend antwoord. Natuurlijk doe je dat niet helemaal alleen. Je kunt rekenen op de ondersteuning van je team en andere collega’s.

Het eindresultaat van het proces dat jij start: klanten die, dankzij onze software, een bestek kunnen schrijven, kunnen calculeren en daarnaast hun opdrachten kunnen bewaken. Oplossingen die binnen hun organisatie zorgen voor efficiëntie, tijdswinst, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Wat verbindt jou en Brink?

Je wilt een baan met impact. In een organisatie die staat en gaat voor innovatie in bouw en infra en daarmee bij wil dragen aan een leefbaardere, duurzamere maatschappij.

Dus kies je voor een organisatie die jou laat groeien als commerciële professional. Waar je fouten mag maken, omdat je daarvan leert. Je wordt onderdeel van een team met ervaren collega’s die naast je staan. Dit is een omgeving waarin je elke dag beter wordt en binnen een paar jaar doorgroeit naar de volgende fase in je loopbaan.

Wat verbind jij in jouw rol?

Klanten in onze branche hebben vaak bijzonder specifieke vragen. Ze hebben middelen nodig voor RAW bestekken, complexe berekeningen of de bewaking van een specifieke opdracht. Waar ze ook mee aankloppen, bellen of mailen: jij pakt de uitdaging op om samen met jouw collega’s precies dat product te adviseren dat hun vragen beantwoordt.

Jij hebt interesse voor IT en je vindt het leuk om op zoek te gaan naar de software-oplossing die perfect past bij de vraag van jouw klant. Je kunt je inleven in organisaties en de mensen erachter. Je hebt gevoel voor bedrijfsprocessen, maar je hoeft nog niet te weten hoe die precies werken. Dat leer je bij ons.

Bij Brink werk je voor en met verschillende soorten bedrijven en organisaties. We bedienen 3.500 klanten met in totaal circa 25.000 gebruikers. Van gemeenten en provincies tot architecten en ingenieursbureaus, van multinationals tot eenmansbedrijven. Zo helpen wij de bouwsector in Nederland efficiënter en effectiever te werken. Stap voor stap. Vraag voor vraag. En dat mede dankzij jouw passie voor sales, jouw luisterend oor en de antwoorden die jij helpt te vinden.Wie zoeken wij

  • Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau.
  • Je krijgt energie van het sluiten van deals. Je hebt een topdag als je een salestraject met succes afrondt.
  • Je bent bezig met of je hebt een afgeronde hbo-opleiding (of een Associate Degree) in de richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde of MER.
  • Je bent communicatief sterk, klantgericht en spreekt de Nederlandse taal vloeiend.
  • Dat was het. Wat je nog meer moet kunnen en weten, ga je ‘on the job’ leren.


Wat bieden wij

Bij Brink vinden we het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie. Je mag een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht inzetten met een persoonlijk budget. Daarmee beschik je, naast je salaris, over een ‘vrij’ besteedbaar bedrag dat je kunt gebruiken voor verschillende doelen. Koop er extra vrije dagen mee, bovenop de 20 standaard vrije dagen die je al krijgt. Of zet het weg voor je pensioen. Als je situatie thuis verandert, kun je de condities op het werk zelf mee laten veranderen.

Voor deze job krijg je van ons een laptop en een telefoon van de zaak.Wie zijn wij

Wij zijn een management-, advies- en softwarebedrijf in het middelpunt van bouw, infra en vastgoed. Ons hart gaat sneller kloppen van complexe vraagstukken en kansen om relevante en maatschappelijke impact te maken. Met programma’s, projecten en producten waarmee we bijdragen aan een leefbare, duurzame wereld.

We willen zelf iedere dag beter worden én onze producten en diensten continu verbeteren. We helpen onze klanten steeds een stap verder én jagen vernieuwing aan. Want wij willen de bouw, infra en vastgoedsector in beweging brengen. Samen. Met Brinkers, klanten en partners.Solliciteren