Junior Consultant Vastgoed

Solliciteren

Binnen Brink vinden de collega’s diverse vraagstukken op het vlak van vastgoed en/of en gebiedsontwikkeling het mooiste dat er is. Tja. Sowieso, vastgoedpuzzels oplossen. Ze zijn er dol op. Het liefst zo complex mogelijk. Met vanzelfsprekend meerdere stakeholders, met uiteenlopende (financiële) belangen. Een lange tijdshorizon met onzekerheden en risico’s. En niet te vangen in een standaard oplossing.

Herkenbaar? We zoeken versterking, dus dit is je kans om je bij ons aan te sluiten!Wat ga jij doen

Als Junior Consultant geef je opdrachtgevers, samen met je projectteam, grip op hun vastgoed: hoe meer, hoe beter.

Je kraakt de moeilijkste puzzels, elke dag weer. Je krijgt te maken met vraagstukken waarvan je niet wist dat ze bestonden en bedenkt daarvoor, samen met je collega’s, oplossingen.

Het ene moment praat je met een gemeente over de verduurzaming van de portefeuille, het andere moment over al het vastgoed van de Politie en tussendoor ben je bezig met een haalbaarheidsstudie van ontwikkelprojecten in de gebouwde omgeving.

Je werkt in projectteams, maar ook zelfstandig. Je krijgt daarbij uiteraard begeleiding en coaching van ervaren collega’s, waardoor je je snel kan ontwikkelen. Je staat er dus niet alleen voor!

Elke dag werken wij bij Brink aan toonaangevende projecten binnen de gehele vastgoedketen voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Het type opdrachten waar je aan werkt is hierdoor heel divers en varieert in grootte en complexiteit.

Wil je hier meer over weten en een idee krijgen van onze projecten? Klik dan hier.Wie zoeken wij

  • Je hebt een (bijna) afgeronde masteropleiding bijvoorbeeld in de richting Real Estate.
  • Je hebt affiniteit met vastgoed- en/of gebiedsontwikkeling, maar ook met financiën en cijfers.
  • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden, onderwerpen op een analytische manier te bekijken en hierover te rapporteren en communiceren.
  • Je bent eigenwijs, proactief en wilt jezelf verder ontwikkelen.


Wat bieden wij

Brink bied je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.Wie zijn wij

Als jij je aansluit bij Brink zal je al snel merken dat je in het hart van de markt staat. De markt van bouw, infra en vastgoed. Samen met al jouw nieuwe collega’s van Software, Management / Advies en Financial Structures. Want bij Brink komt alles en iedereen samen. Zo breed als de markt van bouw, infra en vastgoed is, zo breed zijn ook onze opdrachtgevers vertegenwoordigd. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker. Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van landelijk tot lokaal. Brink voorziet hen binnen de gehele keten van advies, ondersteuning in management en marktbrede softwaretools. Vanuit een integrale visie en aanpak.

Brink mag zich met softwarelabel Ibis marktleider noemen in Nederland. Softwareproducten die de vastgoed-, bouw-, installatie- en infrasector grip geven op kwaliteit, proces en eindresultaat. Onze projectmanagers en consultants van Management en Advies staan bouw, infra en vastgoed bij van boardroom tot bouwplaats. Het hart gaat sneller kloppen als zij zich kunnen buigen over de meest complexe vraagstukken in de gebouwde omgeving. Collega’s van Financial Structures adviseren én organiseren financiële structuren in projecten waarbij reguliere financiering door de markt niet zonder meer te verkrijgen valt. In zo’n situatie bedenken zij vaak hoe het wél kan. Met niet alledaagse oplossingen.Solliciteren