Junior Consultant Vastgoed en Finance

Solliciteren

Binnen Brink vinden de collega’s van Ontwikkelen en Investeren vastgoed- en gebiedsontwikkeling het mooiste dat er is. Vastgoedpuzzels oplossen, ze zijn er dol op. Het liefst zo complex mogelijk. Met vanzelfsprekend meerdere stakeholders, met uiteenlopende (financiële) belangen. Een lange tijdshorizon met onzekerheden en risico’s. En niet te vangen in een standaard oplossing.

Herkenbaar? Het team van Ontwikkelen en Investeren zoekt versterking, dus dit is je kans om je bij hen aan te sluiten!Wat ga jij doen

Als Junior Consultant ga je onder andere aan slag met haalbaarheidsstudies van ontwikkelprojecten in de gebouwde omgeving. Je ontwikkelt rekenmodellen om de grondwaarde te bepalen en interpreteert of bedenkt privaat- en publiekrechtelijke kaders voor deze ontwikkelingen. De haalbaarheid van de ontwikkelingen, strategische keuzes, waardebepaling of resultaatgerichte dealmaking, je krijgt er allemaal mee te maken.

Je werkt in projectteams, maar ook zelfstandig. Je krijgt daarbij uiteraard begeleiding en coaching van ervaren collega’s, waardoor je je snel kan ontwikkelen. Wij gaan er als projectteam altijd goed voor zitten met elkaar om een project succesvol van de grond te krijgen. Je staat er dus niet alleen voor!

Elke dag werken wij bij Brink aan toonaangevende projecten binnen de gehele vastgoedketen voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Het type opdrachten waar je aan werkt is hierdoor heel divers en varieert in grootte en complexiteit. Zo zijn wij het financiële en strategische geweten van gemeente Rotterdam bij onder meer de gebiedsontwikkeling Rijnhaven. Zijn we de expert business case & financiering in het project Slim verduurzamen Eindhoven. En zijn we als adviseur intensief betrokken bij de Regeling Woningbouwimpuls van het ministerie van BZK. Wil je hier meer over weten en een idee krijgen van andere projecten? Klik dan hier.Wie zoeken wij

  • Je hebt een (bijna) afgeronde academische masteropleiding met bij voorkeur een Real Estate en/of Finance specialisatie zoals Bouwkunde, Bedrijfskunde of Economie.
  • Je hebt affiniteit met vastgoed- en gebiedsontwikkeling, maar ook met financiën en cijfers.
  • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden, onderwerpen op een analytische manier te bekijken en hierover te rapporteren en communiceren.
  • Je bent eigenwijs, proactief en wilt jezelf verder ontwikkelen.


Wat bieden wij

Brink biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

Bij Brink vinden we het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie. Je mag een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht inzetten met een persoonlijk budget. Daarmee beschik je, naast je salaris, over een ‘vrij’ besteedbaar bedrag dat je kunt inzetten voor verschillende doelen. Koop er vrije dagen mee. Of zet het weg voor je pensioen. Als je situatie thuis verandert, kun je de condities op het werk zelf mee laten veranderen.Wie zijn wij

Wij zijn een management-, advies- en softwarebedrijf in het middelpunt van bouw, infra en vastgoed. Ons hart gaat sneller kloppen van complexe vraagstukken en kansen om relevante en maatschappelijke impact te maken. Met programma’s, projecten en producten waarmee we bijdragen aan een leefbare, duurzame wereld.

We willen zelf iedere dag beter worden én onze producten en diensten continu verbeteren. We helpen onze klanten steeds een stap verder én jagen vernieuwing aan. Want wij willen de bouw, infra en vastgoedsector in beweging brengen. Samen. Met Brinkers, klanten en partners.Solliciteren