Junior Executive Recruiter

Solliciteren

"Volop bedrijvigheid, dynamiek en uitdaging; werken in het centrum van Rotterdam gaat nooit vervelen!"

​Midden in het centrum van Rotterdam vind je het kantoor van Deen Executive; de hofleverancier van veel Rotterdamse bedrijven. Ons kantoor is gelegen aan de Botersloot, schuin tegenover de Markthal en op loopafstand van de Meent, de Koopgoot en Oude Haven. Een leuke en inspirerende plek om te werken!Wat ga jij doen

Ben jij resultaatgericht, proactief, gedreven en enthousiast? Ben je nieuwsgierig naar een baan als Junior Executive Recruiter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Junior Executive Recruiter maak je deel uit van het Executive Seach team te Rotterdam. Je werkt veelal voor dit team en ondersteunt de Consultants bij het zoeken naar data en geschikte kandidaten voor de invulling van directie- en (senior) managementposities binnen ondernemende organisaties in diverse branches.

Je gaat, in nauwe samenwerking met ervaren collega’s, bijdragen aan het succesvol op- en uitbouwen van de kandidatenpools. Met als doel het beheren van actuele en dynamische talentpools binnen de verschillende vakgebieden. In deze spilfunctie ga je, op diverse jobboards, op zoek naar de juiste (potentiële) kandidaten die een nieuwe uitdaging zoeken of die jij zou kunnen verleiden om zich weer op de arbeidsmarkt te begeven. Jij gaat leren waar de juiste kandidaten te vinden zijn en weet hen te interesseren voor de mogelijkheden die Deen biedt als intermediair tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Je bedenkt nieuwe en creatieve ideeën om nieuwe kandidaten en klanten te werven. Hiervoor zet je onder andere de beschikbare social-mediakanalen in. Je bent niet alleen op de hoogte van de laatste social-mediatrends, maar weet feilloos welk kanaal je op welk moment inzet en bent in staat nieuwe (online) kanalen te ontdekken om de beoogde kandidaten te vinden. Meten = weten en daarom meet je regelmatig het bereik en de effectiviteit van de verschillende online mediakanalen, zodat je nog efficiënter kunt werven, via het juiste kanaal. Je koppelt hier concrete acties aan en streeft ernaar om tussen de vele sollicitanten net die juiste personen te vinden en te selecteren.

Je krijgt de mogelijkheid om je horizon te verbreden, zoals het leren herkennen van talenten via onze zelf ontwikkelde selectiemethodiek en je komt in contact met veel ondernemende organisaties die veelal in handen zijn van private equity -of familiebedrijven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes is het mogelijk je verder te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt, bijvoorbeeld in de rol van Consultant.

Je werkzaamheden

 • Je stelt samen met de Consultants het searchplan samen;
 • Promoten van vacatures en meedenken en -werken aan recruitmentcampagnes;
 • Voeren van intakegesprekken op kantoor of op locatie;
 • Opbouwen van een relevant netwerk en kandidatenbestand door o.a. te searchen op LinkedIn, in onze database en creatief searchen via diverse externe kanalen;
 • Delen van informatie en trends met onze doelgroepen om zodoende als intermediair/werkgever top of mind te blijven;
 • Kandidaten, in samenwerking met onze afdeling communicatie, 'binden' aan onze website;
 • Beheren en uitzetten van vacatures;
 • Bezoeken van vakgerichte bijeenkomsten en beurzen.


Wie zoeken wij

Je hebt een WO-achtergrond. Enige ervaring met recruitment en/of het analyseren van data is en pre. Je bent ondernemend en nieuwsgierig en weet kandidaten met de juiste toon te benaderen. Je hebt een vasthoudende persoonlijkheid, humor en positieve energie om je schouders ergens onder te zetten.Wat bieden wij

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Nette reiskostenvergoeding;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van jouw ambities en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Mogelijkheden tot het volgens van diverse trainingen en/of cursussen;
 • Prettige werksfeer en leuke collega’s;
 • Kans op een leuke incentive;
 • Regelmatig een gezellige borrel;
 • Prachtige werklocatie in het centrum van Rotterdam.


Wie zijn wij

Deen Executive Search is al meer dan 50 jaar een vooraanstaand bureau met als kernactiviteit search -, advies- en interim opdrachten. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams, binnen het bedrijfsleven en de publieke sector. Opdrachtgevers zijn met name bekende en onbekende spelers binnen handel & industrie, consumer goods & services en financial services.

Er werken ongeveer 25 medewerkers vanuit ons duurzame kantoor in hartje centrum Rotterdam. Onze cultuur kenmerkt zich door passie voor ons vak, kwaliteitsbewustzijn, mensgerichtheid, informele omgang en veel plezier in (hard) werken.Solliciteren