Trainee Recruitment

Solliciteren

Krijg jij energie van het in contact zijn met verschillende mensen? Ben je van nature nieuwsgierig, creatief aangelegd en kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden, ook onder druk? Werk je graag voor een gezellig, kleinschalig bedrijf waar plezier de basis vormt voor succes? Maak je van elk gesprek wat je voert een feestje en maak je van praten graag je werk? Dan is PMT op zoek naar jou voor ons Traineeship Recruitment!Wat ga jij doen

Wat doe je dan als Career Consultant? Veel! We kunnen niet alles noemen, maar hier volgt een kleine impressie:

Samenwerken is de basis voor succes
Je gaat met het Accountteam van PMT in gesprek om te achterhalen wat de lopende opdrachten & prioriteiten zijn om zo te bepalen wat voor kandidaten je nodig hebt en waar de nadruk op ligt. Je zorgt dat de vacatures op alle recruitmentkanalen actueel zijn en gebruikt verschillende kanalen om de juiste kandidaten te vinden en ze vervolgens te benaderen. De manier hoe jij in contact komt met de kandidaten is heel bepalend voor het resultaat. Je ontwikkelt je eigen stijl, volgt opleidingen en gaat op je gevoel af. Het kenmerkende voor ons team is een persoonlijke, enthousiaste en authentieke benadering die je vertaalt in de kennismakingsgesprekken met potentiële nieuwe PMT’ers.

Perfecte kandidaat gevonden! En dan? 

Wie zoeken wij

Wanneer zijn we een match?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO of WO studie; Studierichting maakt voor ons niet uit;
  • Je woont in de Randstad of bent bereid om 1-2x per week naar Gouda te reizen;
  • Je bent nog lang niet uitgeleerd, bent flexibel en zit vol positieve energie!


Wat bieden wij

Wat kun je verwachten als PMT’er?

Een startsalaris van € 2.500,- + min. € 300 verhoging na 1 jaar! Heb jij meer ervaring? Dan gaan we zeker met je in gesprek over een beter passende vergoeding.
Dit salaris groeit mee met de ontwikkeling van jouw talent. Je kunt hier denken aan de jaarlijkse procentuele verhogingen en de prestatieverhoging.

25+ vakantiedagen & vakantiegeld

Wie zijn wij

Ken je PMT nog niet?
Al meer dan 20 jaar gaat PMT geen uitdaging uit de weg. We helpen onze opdrachtgevers in de Pensioenbranche, Gemeentemarkt en IT met energie, leren elke dag en werken met plezier samen. Op een persoonlijke en betrokken wijze helpen we opdrachtgevers om grip te houden op deze toenemende complexiteit en tillen we met energie de uitvoering naar een hoger niveau en brengen we teams mensgericht in beweging!

Bij PMT houden we ervan om zaken net iets anders te doen als anders. Zo hebben wij geen traditionele recruiters of sourcers die alles op alles zetten om iemand te recruiten. In plaats daarvan gebruiken onze Career Consultants hun nieuwsgierigheid en oprechte interesse om achter het verhaal van kandidaten te komen en tot een passende match te komen. En heb je bij ons geen werkervaring nodig!Solliciteren