Junior Contentspecialist

Solliciteren
Je snapt de basis van online content en wilt er nog meer over leren in de praktijk. Tijdens uiteenlopende opdrachten en trainingen ontdek jij welke facetten van content jou het meeste aanspreken. Met genoeg tijd en ruimte om te lachen, te sparren of stoom af te blazen.

Wat ga jij doen

Je werkt bij allerlei verschillende opdrachtgevers. Op locatie, vanuit huis of op kantoor bij Presenter. Iedere klus is anders, maar deze werkzaamheden komen het vaakst voor:

  • Overtuigende, begrijpelijke en foutloze teksten schrijven;
  • Zoekmachines fan maken van jouw online content;
  • Zorgen voor structuur en metadata van content;
  • Ondersteunen bij contentmigraties of andere online projecten;
  • Online content maken voor websites, e-mail of social media.


Wie zoeken wij

Gewoon, lekker jezelf. Als collega bij Presenter kom je terecht in een hecht, enthousiast en gemotiveerd team. We hebben veel verschillende opdrachten en opdrachtgevers. Dit betekent dat geen dag hetzelfde is en je continu leert en specialiseert. Je opdrachtgever staat op een gedeelde eerste plek met Presenter. Je kijkt er naar uit om je collega’s te zien op trainingen en borrels.

Wat bieden wij

Geld en meer

Uiteraard krijg je geld, in jouw geval tussen de € 2.500 en € 2.900 per maand. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Dat geld geef je uit tijdens een van je 27 vakantiedagen. Of in het weekend, dat bepaal je helemaal zelf. We hebben een goede pensioensregeling (ja, dat wil je) en je krijgt een eigen laptop.

Ruimte voor ontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat je trainingen kunt volgen, we hebben een bibliotheek vol vakliteratuur en je collega’s delen met veel passie hun kennis met je. Vanaf je tweede contract krijg je een ruim opleidingsbudget om trainingen te volgen en evenementen te bezoeken.

Gallup Strength-coaching

In onze professionele, holacratische werkomgeving pakt iedereen de rol die hem of haar past. Waar pak jij je shine? Door te werken met Gallup Strength-coaching focus je je op je talenten, en bouw je die uit. Samen met je coach stel je doelen en ontdek je hoe je alles uit je kracht haalt. Zo doe jij het werk waar je in excelleert.

Reizen op onze kosten

We doen overal opdrachten en daar hoef je echt niet op de fiets naartoe. Mag wel, we hebben een fietsplan. Je krijgt van ons een Shuttel card voor al je zakelijke reizen. Wel zo milieuvriendelijk. Moet je écht met de auto? We vergoeden je kilometers.Wie zijn wij

Wij werken alleen met eigen mensen: Presenters. Dankzij ons geoptimaliseerde wervingsproces vinden we mensen die echt bij ons passen. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Iedere medewerker heeft een eigen ontwikkelplan, een ruim budget en een coach. Daarnaast bieden we veel afwisseling in opdrachten en krijgt iedereen de ruimte om zelf initiatieven te ontwikkelen. We zien elkaar regelmatig op de virtuele MyPresenterPub of irl op de MyPresenterdag. Daar delen we kennis, praten we bij en sluiten we altijd af met een borrel. Want naast werken en kennis delen maken we ook plezier met onze werkvrienden. Kom je bij ons werken?

Solliciteren