Junior Proces Manager Finance

Solliciteren

Wil jij je ontwikkelen als junior financial binnen een onderwijsinstelling? Lees dan snel verder.Wat ga jij doen

Als P2P Procesexpert ben je een echte verbinder met een analytische blik op het P2P proces. Je bent verantwoordelijk voor een gedegen controle op de invoer van de besteller en verrijkt de bestelling met deskundige (zowel Financiële als Inkoop) informatie.

Het is van belang dat de factuur juist geboekt wordt conform de accounting regels en conform de fiscale wet- en regelgeving. Je bent daarom expert als het gaat om thema’s als WKR, accounting activeringsregels en het verwerken van BTW en gebruik van G-rekeningen.

Je bent werkzaam op locatie bij colleges maar wordt aangestuurd vanuit de centrale dienst Financiën. Je bent vraagbaak en adviseur voor de bestellers en fiatteurs. Je speelt een rol in het registreren en beoordelen van aanvragen omtrent nieuwe crediteuren, het registreren en boeken van de facturen hoort ook tot je takenpakket.

Je neemt een proactieve houding aan bij het bewaken van het P2P proces op het college waar je werkzaam bent. Je neemt aandachtspunten in het proces, vanuit de colleges/praktijk mee naar je gesprekspartners van Inkoop & Contractmanagement, het Financieel Service Center en Functioneel Beheer, waar je gezamenlijk een structurele oplossing mee zoekt. Je draagt daarmee proactief bij aan aan het continue verbeteren van het P2P proces.

Voor de centrale beheerorganisatie ben jij voor de gehele breedte van het P2P proces het aanspreekpunt voor het college waar je werkt. Je communiceert nieuws over ontwikkelingen binnen het proces en het ondersteunende systeem ProQuro binnen de dienst of college(s). Als aanspreekpunt voor bestellers zorg je, door middel van trainingen en begeleiding, dat het kennisniveau van de bestellers op niveau komt/blijft.Wie zoeken wij

 • Je hebt een afgeronde HBO Finance studie
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen
 • Je hebt overtuigingskracht en een proactieve houding
 • Je voelt je goed bij het geven van advies en vind het leuk om in teamverband alsmede zelfstandig te werken
 • Je bent makkelijk in de omgang en kan schakelen op diverse niveaus.


Wat bieden wij

 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden,
 • Regelmatig activiteiten (BBQ, borrel, etc) met andere jong professionals bij ons op het basecamp,
 • Een persoonlijk Talentmanagementplan (TMP) bestaande uit vakinhoudelijke- en soft skills trainingen,
 • Eén van onze consultants als persoonlijke coach die 'coaching on the job' en periodieke evaluaties verzorgt,
 • De mogelijkheid om na 18 maanden in dienst te treden bij de opdrachtgever,
 • Werken bij één van de snelst groeiende FD Gazelle bedrijven van Nederland.


Wie zijn wij

Je gaat aan de slag bij een grote onderwijsinstelling in regio Amsterdam. Dit is een betrokken organisatie met oog voor de medewerkers. De medewerkers ervaren dit als een prettige werkomgeving vanwege de ruimte voor eigen ontwikkeling en de maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie.

Jij kan een bijdragen gaan leveren binnen het Financieel Service Center als een P2P (purchase to pay) Procesexpert die het P2P proces bij onze colleges gaat ondersteunen.Solliciteren