Tax Services Meewerkstage

Solliciteren

Over de stage:

Zoek je een stage waarbij je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Een uitdaging waarin je in korte tijd veel ervaring opdoet die je CV eruit doet springen? Én wil je bovendien graag aan de slag bij één van de grootste dienstverlener voor pensioenfondsen en verzekeraars in Nederland. Dan is dit een prachtige kans. De stage start 1 maart 2022 maar je kunt nu al reageren!

Wat doet de afdeling?

Wij zijn binnen de afdeling Network Management & Tax Services op zoek naar een leergierige en enthousiaste stagiaire. De groep Tax Services is verantwoordelijke voor (gedeeltelijke) vrijstelling of terugvordering van dividend- en couponbelastingen voor cliënten. Leidraad voor het terugvorderen van deze belasting, zijn de belastingverdragen die de diverse landen onderling met elkaar hebben gesloten. Tax Services biedt in meer dan 35 landen diensten aan meer dan 500 klanten.Wat ga jij doen

Als stagiair zal je in een groot deel van de dagelijkse werkzaamheden meedraaien, naar gelang hoe snel jij jezelf ontwikkelt. De kerntaken zullen in het begin in ieder geval bestaan uit de volgende werkzaamheden:

  • Je controleert of cliëntendossiers tijdig, volledig en correct zijn vastgelegd en je verzorgt de aanvulling van de ontbrekende documentatie om zo terugvorderingen in te kunnen dienen.
  • Je verstuurt breakdowns om klanten direct aan de bron vrij te stellen.
  • Je werkt mee om de rapportages voor klanten te genereren.
  • Je onderhoudt contacten met correspondentenbanken en/ of (buitenlandse) belastingdiensten.


Wie zoeken wij

Wat breng je mee?

  • Je volgt een Hbo-opleiding in een bedrijfseconomische of fiscale richting.
  • Je hebt snel overzicht over het werk en de werkinhoud en weet van aanpakken.
  • Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig zaken goed op pakken.
  • Je bent initiatiefrijk, nieuwsgierig en je durft vragen te stellen.
  • Je hebt affiniteit met de financiële wereld en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift.


Wat bieden wij

 

Wat bieden wij jou?

CACEIS biedt jou een leuke en leerzame stage met uitstekende begeleiding. Verder is er de mogelijkheid om ervaring op te doen in het financiële vakgebied en kom je in aanraking met de diversiteit die de financiële wereld te bieden heeft. Tevens ontvang je een uitstekende stage-vergoeding van €450,- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Ons kantoor bevindt zich aan de rand van Amsterdam en is goed bereikbaar met OV.Wie zijn wij

Interesse in deze stage?

Heb je vragen over deze vacature dan kun je bellen met Bas van Bruggen. Bas is bereikbaar op 020-557 2590. Of solliciteer direct via de onderstaande button of stuur je CV en motivatie naar Elise Kapper (Recruiter) via elise.kapper@caceis.com.

Start van de stage is per direct mogelijk, maar mag ook per september zijn.Solliciteren