Meewerkstagiaire Marketing/Content

Solliciteren

Stage lopen bij een groeiende organisatie en er misschien een leuke (bij)baan aan over houden?
Ben jij die leuke HBO stagiaire die ons versteld gaat laten staan met wat je allemaal al kan? En wil je daarnaast ook een hoop nieuws leren binnen de Communicatie/Marketing? Dan zoeken wij jou! En jij hopelijk onsWat ga jij doen

Jij kan dit!
Bij ons kom je in aanraking met het hele marketingpakket. We gebruiken tools als Adobe Creative Cloud, Google Adwords, Mailchimp, Social Media Manager, Facebook Advertising, Website Builders en nog veel meer. Wil jij onze Marketeer Joris hierbij ondersteunen?

Onze ideale kandidaat is een Marketing stagiaire die het vooral leuk vindt om content te maken en zo is je doel misschien wel om viraal te gaan met een van je posts. Wij hebben alle middelen in huis om een leuk verhaal te maken, iets geweldigs vorm te geven of video van hoogste kwaliteit te maken. Heb jij dan de creativiteit? Wij zijn goed in wat we doen en willen graag dat de rest van Nederland dit ook ziet

Wie zoeken wij

Het belangrijkste is dat jij jezelf vindt passen bij onze organisatie en dat jij voor een lange tijd bij ons denkt te gaan werken, want wij houden van lange relaties met zowel klanten als medewerkers. Dus wil jij na je stage nog een bijbaantje of als je helemaal klaar bent met je opleiding bij ons in dienst? Er is veel mogelijk! Veel van onze medewerkers zijn al heel veel jaren besmet met het Micpoint virus. Herken jij je in onderstaande family rules dan zou ik zeker solliciteren.

- Wees gepassioneerd en doelgericht
- Doe meer met minder   
- Geef altijd eerlijk en vakkundig advies          
- Wees vriendelijk, netjes en behulpzaam      
- Goede nazorg is jouw motto
- Zorg altijd voor duidelijke en snelle (re)actie
- Geef een ieder het respect dat jij zelf ook graag krijgt.

Wel of niet jouw nieuwe uitdaging
Niet: Als je niet weet hoe je marketing schrijft
Niet: Als content is king niet je motto is
Niet: Als je geen oog voor design hebt

Wel: Als je bij wilt dragen aan een professionele groeiende organisatie
Wel: Als je deel wilt uitmaken van onze familie
Wel: Als je enthousiast bent om onze online zichtbaarheid met jouw creaties te vergrotenWat bieden wij

Je collega aan het woord
Bij Micpoint kan je veel leren en het leuke is dat je echt een aanwinst in het team bent. Je wordt gezien als veel meer dan een stagiaire en je ideeën worden echt uitgevoerd. We zijn bezig met heel veel leuke nieuwe projecten. We helpen elkaar, zijn een hecht team en je komt te werken met mensen die jou ook helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Bij ons is veel mogelijk en is alles bespreekbaar, daarom werk ik hier met veel plezier’ ~ Hans

Money
Alles wat je bij ons doet zijn we ook oprecht dankbaar voor en daar belonen we je voor. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding, voldoende vrijheid om je te ontwikkelen, heel veel flexibiliteit, leuke bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels en een laptop van de zaak.

We want you!
Wij komen graag met je in contact. Bij ons op kantoor of via een online meeting leren wij elkaar kennen, stellen we elkaar de standaard vragen en proberen we ook even te lachen. We willen vooral weten waarom jij bij ons wilt werken en wat jou drijft in het leven.

Mochten we je toch wel naar rechts swipen en voor een tweede date gaan, dan willen we je zeker graag in het echt ontmoeten. We gaan dan dieper in op de stage en wat je vanuit school voor opdrachten hebt. We testen misschien even jouw skills, geven je een rondleiding door het pand en laten je alvast kennis maken met je directe collega’s.

Wederzijdse match?
Dan gaan we er alles aan doen om het zo snel mogelijk rond te krijgen. We bespreken wanneer je start en tot wanneer je stage loopt, we rollen de rode loper uit op je eerste werkdag en houden intern een klein feestje dat je er bent!

We werken je goed in en je krijgt de tijd om eerst alle processen en de branche te leren kennen. Heb je iets nodig van middelen om jouw werk te bevorderen? Laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Wie zijn wij

Maar wie zijn wij dan?
Er was eens… een bedrijf genaamd Micpoint, dat in 1989 werd opgericht en twee jaar daarna werd overgenomen door Jan Leemkuil, de vader en oom van de huidige twee ambitieuze eigenaren; Denis en Frank. Begonnen als inbouwspecialist van voertuigbeveiliging, heeft Micpoint zich inmiddels ontwikkeld tot leverancier van de meest innovatieve oplossingen voor alle actuele mobiliteitsvragen. 

We zijn een club van 20 fanatiekelingen van allerlei vakgebieden die voor onze labels elke dag hard hun best doen om er een succes van te maken. We zijn erg betrokken met elkaar en proberen je snel thuis te laten voelen.

Wij houden ons vooral bezig met het online volgen en registreren van bewegingen van mensen, transportmiddelen en al het andere dat zich beweegt op de weg. Zo leveren wij aan de hand van slimme IoT-oplossingen de gegevens die nodig zijn om bijvoorbeeld rijgedrag te kunnen koppelen aan voordeel voor de gebruiker, de werkgever of de leverancier. Denk aan Track & Trace-systemen en Car Sharing mogelijkheden.Solliciteren