Business Developer

Solliciteren

Ben jij de commerciële young professional en innovator die het verschil gaat maken voor onze opdrachtgevers in de parkeerwereld? Als Business Developer maak je deel uit van de afdeling Commerce binnen Interparking. Je werkt samen in een multidisciplinair team en bent dagelijks bezig met lange termijn waardecreatie en de groei van ons bedrijf.

Beschikbaarheid

Het betreft een fulltime functie (40 uur). Hierbij heb je voldoende vrijheid en flexibiliteit om een aantal dagen ook thuis te kunnen werken.Wat ga jij doen

Jij bent in jouw rol als Business Developer onderdeel van het commerciële team. Samen met het team ga je aan de slag om nieuwe parkeergarages voor Interparking te realiseren. Daarnaast zorg je ervoor dat bestaande garages klantvriendelijker óf commercieel aantrekkelijker worden gemaakt. Hierbij is de toepassing van innovatieve producten en diensten key. Jij gaat aan de slag met onze interne stakeholders, leveranciers en onze opdrachtgevers om de meerwaarde van een nieuwe propositie aan te tonen. Jij verzamelt hiervoor de input om zelf een begroting, SWOT- en haalbaarheidsanalyse te kunnen opstellen en presenteert jouw bevindingen ter besluitvorming. Met jouw proactieve houding en inzet lever jij een actieve bijdrage aan de commerciële strategie van de afdeling.

Een aantal van je taken zijn:

 • Verzamelen en analyseren van data en deze vertalen naar begrotingen, ramingen en  calculaties;
 • Realiseren van waardecreatie en innovaties voor onze opdrachtgevers en onze parkeervoorzieningen;
 • Kansen in de markt vertalen naar proposities en klantoplossingen; 
 • Initiëren van meetings en brainstormsessies met interne en externe stakeholders.


Wie zoeken wij

Omdat je vooral bezig bent met nieuwe proposities weet jij als geen ander waar wensen en behoeften liggen op het gebied van parkeren. Je houdt actief trends en ontwikkelingen in het vakgebied bij. Ook ben je op zoek naar nieuwe partners en relaties die kunnen bijdragen aan onze missie: “Het realiseren van hoogwaardige en betaalbare parkeeroplossingen voor onze bezoekers”. In deze functie werk jij zelfstandig aan je eigen projecten in opdracht van de Acquisition Manager en Asset Managers.

 • Je hebt een bedrijfskundige of commerciële achtergrond en minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een echte netwerker, jij kan anderen verbinden en enthousiasmeren;
 • Je bent klantgericht, maar weet tegelijkertijd goed aan te geven bij onze klanten wat wel en niet mogelijk is;
 • Je bent net klaar met je studie of toe aan een tweede stap in je carrière;
 • Je hebt sterk communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels.


Wat bieden wij

Naast een goed salaris bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een gevarieerd team met veel ervaring waar van elkaar wordt geleerd en veel wordt samengewerkt. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroei en mee te denken over oplossingen en innovaties voor de toekomst. Wij bieden jou:
 

·        Een salaris tussen de € 2.800 tot € 3.100 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • Variabele prestatieafhankelijke bonusafspraken;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Na het eerste dienstjaar kom je in aanmerking voor een Leaseauto met tank- of laadpas;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Een jaarlijks opleidingsbudget;
 • Een eigen buddy die je in je eerste maanden op weg helpt binnen het team en de organisatie.

Daarnaast organiseren we regelmatig binnen Interparking leuke personeelsactiviteiten, kun je gebruik maken van korting op een sportabonnement en kun je een bonus ontvangen als je een nieuwe collega aandraagt!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag deel uitmaken van een dynamische organisatie? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteldWie zijn wij

Interparking is een innovatief organisatie welke continu in beweging is. Business development houdt zich bezig met de activiteiten die als doel hebben om nieuwe kansen te realiseren. Binnen onze organisatie heerst een informele bedrijfscultuur, waar we streven naar verbetering en goed resultaat. Hier werken we dus met zijn allen hard aan.Solliciteren