(Junior) Consultant Brink Software

Solliciteren

Wij zoeken versterking!
Ben jij iemand die altijd op zoek is naar verbeteringen voor de klant en word je warm van data? Wil jij werken bij een succesvol en informeel bedrijf dat gevestigd is op een toffe locatie in het centrum van Rotterdam?Wat ga jij doen

Jij ondersteunt de Business Developer en je helpt onze klanten om met behulp van data de juiste keuzes te maken. Je zorgt ervoor dat je tot in het kleinste detail snapt wat onze software doet. Je verdiept je in wat er speelt bij onze klanten op het gebied van vastgoed en inventariseert het applicatie- en datalandschap van de klant. Je komt met implementatievoorstellen, neemt de klant mee in jouw ideeën en oplossingen en voert deze vervolgens uit. Je werkt intensief samen met onze Business Developer en de makers van de software om onze aanpak continu te blijven optimaliseren.

De combinatie van vastgoedkennis en het online platform zorgt ervoor dat onze klanten maximaal kunnen profiteren van alle aanwezige informatie en meer. Luxs digitaliseert vastgoed, koppelt de eigen systemen van klanten en openbare bronnen en geeft handvatten om het verschil te maken.

 Wie zoeken wij

  • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Bedrijfskunde.
  • Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
  • Kennis van data en IT en affiniteit met vastgoed.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel verbaal als schriftelijk.
  • Zorgvuldig, creatief en zelfstandig.
  • Kennis van Microsoft Excel, MySQL en PowerBI is een pré.


Wat bieden wij

Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om samen met een kleine groep te bouwen aan een nieuw type dienstverlening.
We vinden het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt een goed marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak.

Brink Software biedt je een persoonlijke en professionele werkomgeving in het monumentale Groothandelsgebouw aan het Stationsplein in Rotterdam.Wie zijn wij

Als jij je aansluit bij Brink zal je al snel merken dat je in het hart van de markt staat. De markt van bouw, infra en vastgoed. Samen met al jouw nieuwe collega’s van Software, Management / Advies en Financial Structures. Want bij Brink komt alles en iedereen samen. Zo breed als de markt van bouw, infra en vastgoed is, zo breed zijn ook onze opdrachtgevers vertegenwoordigd. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker. Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van landelijk tot lokaal. Brink voorziet hen binnen de gehele keten van advies, ondersteuning in management en marktbrede softwaretools. Vanuit een integrale visie en aanpak.

Brink mag zich met softwarelabel Ibis marktleider noemen in Nederland. Softwareproducten die de vastgoed-, bouw-, installatie- en infrasector grip geven op kwaliteit, proces en eindresultaat. Onze projectmanagers en consultants van Management en Advies staan bouw, infra en vastgoed bij van boardroom tot bouwplaats. Het hart gaat sneller kloppen als zij zich kunnen buigen over de meest complexe vraagstukken in de gebouwde omgeving. Collega’s van Financial Structures adviseren én organiseren financiële structuren in projecten waarbij reguliere financiering door de markt niet zonder meer te verkrijgen valt. In zo’n situatie bedenken zij vaak hoe het wél kan. Met niet alledaagse oplossingen.Solliciteren