Internal Auditor

Solliciteren

Ambitieuze talenten / trainees gezocht voor ons Traineeship Internal Audit.Wat ga jij doen

In je rol als Internal Auditor ga jij binnen een bedrijf op zoek naar potentiële risico’s op allerlei vlakken. Denk hierbij aan strategie, operationeel of IT-gebied. Je bent dus bijzonder dynamisch omdat je op verschillende opdrachten binnen het bedrijf ingezet wordt. Je adviseert direct de directie van grote bedrijven, een unieke kans om als young professional ervaring op te doen in de top van het bedrijfsleven.

Als auditor ben je direct bezig met het functioneren van bedrijven. Je vervult een belangrijke rol waarmee je later in je carrière nog alle kanten op kan. Door je diverse takenpakket is er altijd wat te ontdekken. Ook de hoge diversiteit van collega’s maakt dat dit traineeship bijzonder afwisselend is.

Je wordt door ons persoonlijk begeleid in het ontdekken van het audit-vak. Dit doen we door middel van training, coaching en het opdoen van praktische werkervaring. Je trekt veel op met je mede trainees, waar je ook veel van zult leren.

Wie zoeken wij

Als Trainee Internal Audit voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde WO-opleiding
  • Analytisch
  • Sociaal
  • Je bent goed in het ontvangen en geven van feedback


Wat bieden wij

Over een periode van zes maanden leer je alle facetten van het auditvak kennen. Je begint met twee weken training bij ons in Hilversum, waarna je direct fulltime aan de slag gaat bij een van onze vele klanten (Achmea, EY, NS en meer). Hierbij word je persoonlijk begeleid vanuit ons en vanuit je werkplek. Na afloop van het traineeship ontvang je een erkend diploma én een contract bij één van onze klanten!

ARC People heeft al 13 jaar ervaring op het gebied van audit, risk en compliance. Al deze ervaring maakt dat wij voor zowel onze klanten als trainees een bijzonder prettig traject kunnen vormgeven. Dit traineeship is het perfecte begin van een mooie carrière.

Enthousiast geworden of meer weten? Solliciteer dan direct via de knop hieronder!Hoe ziet dit traineeship eruit?

Je komt terecht bij ARC People. Wij bieden gerenommeerde bedrijven kennis en expertise op het gebied van audit, risk en compliance. Deze vakgebieden draaien om de interne beheersing van risico’s. Risico’s komen steeds sneller op en er zijn steeds nieuwe risico’s (denk bijvoorbeeld aan de risico’s rondom Corona). 
ARC People helpt young professionals een opstap richting het mooie vak van internal audit. En we bieden tegelijkertijd aan onze opdrachtgevers gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, dat beschikt over moderne inzichten vanuit jouw studie en generatie. 
 Solliciteren