Projectmanager

Solliciteren
Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Dit jaar ontvingen we voor de 9de keer op rij de FD Gazelle award. Groei jij met ons mee?

Wat zoeken wij

Vanwege onze sterke groei zijn wij op zoek naar een projectmanager, die op een breed scala aan projecten kan worden ingezet. Het gaat hierbij om interne verbeterprojecten op technisch gebied, werkprocessen en/of IT bij asset management, onderhoudsmanagement, inkoop en klantenservice. De projecten hebben grote financiële impact nu of in de toekomst, je kunt dus echt bij ons impact maken!
In de praktijk zal je aan twee tot drie projecten tegelijk werken. In samenspraak met de business ondersteun je bij het opstellen van een projectplan en lever je (business) analyses aan. Je komt te werken in een team van projectmanagers en rapporteert aan de manager PMO.Wat verwachten wij dat jij nodig hebt

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, als business analist, projectmanager of consultant;
 • Universitair opgeleid. Met voorkeur studierichting technisch bedrijfskunde; 
 • Overtuigingskracht, gedrevenheid en vermogen te verbinden om zo mensen mee nemen in veranderingen; 
 • Gewend zelfstandig te werken in een dynamische setting; 
 • Pragmatische instelling en oplossingsgericht, met een gezonde dosis humor;
 • Je haalt plezier uit het werken binnen een organisatie die groeit en waar je ook vaak genoeg ‘de mouwen op moet stropen’;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij

We hebben een down-to-earth organisatie en houden van hard werken met veel plezier. Door de groei in de organisatie kan je veel verandering teweeg brengen. En bij Eteck hebben we ook gewoon een mooi hecht team met passie voor het vak en dat die nul wil bereiken. Tot slot, niet onbelangrijk, wij hebben mooie arbeidsvoorwaarden, die recht doen aan de functie binnen het bedrijf. 

Waar werken wij

We werken sinds kort in een mooi nieuw pand in Voorburg, vlakbij het station. We verwachten dat je ook gewoon een aantal dagen per week vanuit huis werkt, daar is ons pand en onze werkwijze op ingericht. Over Eteck

Onderweg naar 0
Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snel groeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

En dat doen we veel vanuit huis. Voor de ene collega is dat in de Randstad en voor de ander in Goes of Twello. Ons kantoor is gloednieuw en staat in Voorburg en we werken ook een aantal dagen vanuit huis.  

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca. 90 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Waarom het fijn werken is bij ons:

 • we zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!
 • we hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes
 • we bieden je een lekkere lunch - moet je wel even op kantoor komen
 • we krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis - die krijg je nooit op!
 • we hebben informeel contact met elkaar - darten met je manager kan altijd
 • we vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!


En nog veel meer. Dus kom op gesprek en we vertellen je er graag alles over!Solliciteren