IT Traineeship

Solliciteren

Ben jij een (bijna) afgestudeerde, talentvolle starter die geen specifieke IT-opleiding heeft gevolgd, maar jouw vrije tijd graag besteed aan puzzelen en het bestuderen van programmeertalen en wil je hier graag je werk van maken? Dan heeft PMT Groep in samenwerking met Embrace IT iets speciaals voor jou!Wat ga je doen?

Als Junior Developer doorloop je een op maat gemaakte 2-jarige opleiding van onze eigen ervaren developers en krijg je de ruimte om je snel te ontwikkelen tot een ervaren developer. We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Zo word je gecoacht door een ervaren begeleider van PMT Groep en krijg je vanuit EmbraceIT een mentor.

De eerste maand bij ons zal geheel in het teken staan van opleiding en ontwikkeling en leer je meer over wat wij doen bij PMT Groep & Embrace IT, krijg je een stevige RPA (Robotic Process automation) introductie en start je zelfstandig met jouw UiPath opleidingen (RPA starter, Business Analyst & Developer foundation).

Hiermee leg je een solide basis op het gebied van RPA. Daarnaast leer je ook methodieken om jouw kennis tijdens stages en opdrachten op de juiste manier toe te passen, zoals Agile/scrum, SQL, T-map & Lean Six Sigma.

Als Junior Developer begin je aan het begin (Je moet ergens beginnenWie ben jij

We zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en sociaal vaardige collega die het leuk vindt om zich te verdiepen in de alsmaar veranderende wereld van automatisering, digitalisering en robotisering. Jij bent in staat om nieuwe materie snel eigen te maken, goed zelfstandig uit de voeten te kunnen, maar ook een fijne sparringpartner te zijn voor andere collega’s.

 • HBO/WO opleiding,
 • Studierichting? We luisteren veel liever naar jouw verhaal dan dat we selecteren op een bepaalde studierichting.
 • Vloeiend Nederlands
 • Engels in woord en geschrift is pré
 • Jij bent nog lang niet uitgeleerd.
 • Positieve grondhouding, flexibiliteit & nieuwsgierigheid
 • Communicatieve vaardigheden en zelfredzaam
 • IT-affiniteit
 • Procesinzicht
 • Geduldig & stressbestendig
 • Samenwerken
 • Proactief, positief kritisch en oplossingsgericht


Wat bieden wij?

Wij vragen misschien veel, maar dat komt omdat we ook veel te bieden hebben!

Een startsalaris van € 2.500 bruto per maand voor 40 uur per week.

– Pensioenregeling

– Reiskostenvergoeding

– 25 vakantiedagen

– Vakantiegeld

– Opleidingsmogelijkheden

– Ingerichte thuiswerkplekWie zijn wij

Wij zijn een ontwikkelingsgerichte, professionele en platte organisatie met ambitieuze collega’s, binnen de snel veranderende wereld van de IT.

We houden van gezelligheid, dus er is ook zeker tijd voor een borrel, sportief evenement, een etentje, of een PMT-weekend. Daarnaast houden we ook jouw privéleven in het oog, want jij bent op je best als je een goede balans hebt tussen werk en privé!

Je wordt binnen PMT Groep in samenwerking met Embrace IT opgeleid in een op maat gemaakte 2-jarige opleiding van onze eigen ervaren developers en krijg je de ruimte om je snel te ontwikkelen tot een ervaren developer. Zowel binnen PMT Groep als bij je opdrachtgever is er dus volop begeleiding en coaching. Kortom, hoe snel jij je ontwikkelt, is vooral afhankelijk van jezelf!Solliciteren