Horeca medewerker (bijbaan)

Solliciteren

Kom jij werken als Horeca Medewerker bij Hotel New York, een icoon van de stad Rotterdam. Een herinnering aan de rijke historie van de Rotterdamse stoomvaart, maar tegelijkertijd een symbool van stadse vernieuwing.Functieomschrijving

“Goedemiddag, mijn naam is Danny en ik ben vandaag jullie kelner”….. zo start ik het gesprek met de gasten in mijn wijk, op deze manier weten ze altijd bij wie ze iets kunnen bestellen. Ik werk al een tijdje bij Hotel New York, al sinds mijn studie is begonnen in Rotterdam is dit mijn vaste bijbaan. Ondanks mijn ervaring in de horeca heb ik, net als ieder ander, een korte periode aan het luik gestaan. In deze periode ben ik ‘geland’ in de organisatie, heb ik mijn collega’s leren kennen maar ben ik ook veel meer te weten gekomen over de gerechten en dranken die HNY serveert. Waar ik nooit over na gedacht had, maar wat deze periode mij bijvoorbeeld ook geleerd heeft, is in welke koeling ik de huisgemaakte mayonaise kan vinden en waar de Patisserie is zodat ik gebak kan halen als dit op is.

In de tussentijd heb ik een aantal interne trainingen bijgewoond die mij klaar hebben gestoomd voor het kelnerschap! Ik ben door een ervaren horecamedewerker in een wijk ingewerkt en werk nu al 2 jaar als zelfstandig horecamedewerker in dit dynamische bedrijf. Geen dag is hetzelfde, dit komt door de verscheidenheid aan gasten maar ook door de werkzaamheden. De ene dag sta ik in een wijk als horecamedewerker, de andere dag verwelkom ik de gasten als gastvrouw en weer een andere keer sta ik in de zalen. Op deze manier wordt het werk nooit saai! Mijn collega’s en ik streven ernaar om als horecamedewerkers elke gast een bijzondere ervaring te laten beleven.Wat maakt jou een perfecte collega?

 • Ik help je graag maar enige ervaring en zelfstandigheid is wel prettig.
 • Zelf werk ik 3 á 4 diensten per week, dit kan ik redelijk zelf indelen. 2 diensten is wel minimaal, dit omdat HNY een uniek bedrijf is waar je betrokken bij moet blijven.
 • Heerlijk vind ik het om de zaterdagavond te werken, dit omdat ik dan echt kan knallen en tot mijn recht kom. Kan jij zaterdag niet? Kom dan op zondag! 1 van de weekenddagen is een vereiste anders is het niet eerlijk tegenover mij en mijn collega’s.
 • Als het droog is kom ik op de fiets naar het werk maar als het regent neem ik toch lekker warm en droog de auto, beide is bij HNY mogelijk, als je er maar voor zorgt dat je na een late dienst nog met eigen vervoer naar huis komt en dus niet afhankelijk bent van het OV of je collega’s.


Wat biedt HNY mij?

 • Groeikracht: werken binnen Hotel New York, onderdeel van groeiende hotelketen WestCord waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen.
 • Betrouwbaarheid: het salaris wordt altijd op tijd gestort!
 • Gelukkig is het rooster altijd tijdig bekend, zo’n 2 weken van tevoren, op deze manier kan ik ook nog leuke dingen doen met vrienden en familie.
 • 30/30 Member: naast het salaris, biedt Hotel New York nog meer toffe dingen aan, zoals: overnachten voor maar € 30,- inclusief ontbijt in HNY en de WestCord Hotels // 30% korting op artikelen in de Kiosk van Hotel New York en WestCord producten // 30% korting op de tafelrekening (combinatie eten en drinken) // 30% korting op Wellness in onze Westcord Hotels. 
 • Interne trainingen van onze eigen Hospitality trainer.
 • Aanbrengbonus: een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!
 • Het werken in HNY blijft voor mij zo leuk door de dynamische werkplek en het enorme aantal collega’s, we zijn een echt TEAM!


Wie zijn wij

Hotel New York weerspiegelt het ‘eigenwijze’ karakter van Rotterdam en de typische Rotterdamse, nuchtere mentaliteit: iedereen is welkom en moet zich thuis voelen bij ons!

Dit geldt niet alleen voor gasten, maar ook voor toekomstige medewerkers. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste, leergierige collega’s in diverse functies die willen werken in een dynamische, uitdagende en inspirerende organisatie.

We hebben diverse vacatures open staan! 
 Solliciteren