Trainee Sales Engineer & Project Management

Solliciteren

Heb je een erkende technische/commerciële achtergrond en wil je je carrière starten in een leerrijke omgeving? Ben je bereid om een impact te maken en altijd te handelen met een hoge set van waarden, push je jezelf voortdurend om nieuwe doelen te bereiken en ben je niet bang om de status quo in twijfel te trekken door innovatieve oplossingen voor problemen voor te stellen?

Start je carrière als Emerson Trainee en maak de wereld gezonder, veiliger, slimmer en duurzamer.Wat ga jij doen

Doe mee aan ons Trainee Program @ Emerson, waar je uitstekende technische, product- en verkooptraining kunt verwachten en meerdere mogelijkheden om te leren van de beste managers en ingenieurs in onze industrie! Solliciteer nu en neem deel aan een gestructureerd technisch sales- en projectmanagementprogramma van 12 maanden! We bieden een bewezen technische basis in meerdere afdelingen (bijvoorbeeld Sales, Valves, System en Services), met ontelbare leermogelijkheden.

In deze rol zal je:

  • Meewerken aan 2 of 3 hoofdinitiatieven van ons Technical Sales en Project Management programma in roterend op verschillende onderwerpen, werkplekken en werkomgeving;
  • Rouleren op de volgende locaties: Breda, Rijswijk;


Voor deze functie heb je nodig:

  • Een erkende technische/commerciële achtergrond (Bachelor of Master Degree) in gebieden zoals: Industrial Engineering, Werktuigbouwkunde, Toegepaste Natuurkunde, Biomedische Wetenschappen, Werktuig- of Elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Laatstejaarsstudies die afstuderen (maximaal 18 maanden werkervaring);
  • Vloeiend in Engels en vloeiend in Nederlands;
  • Geldig rijbewijs;
  • Je zult flexibel moeten zijn in werklocaties: Rijswijk en Breda;
  • Informatie technologie kennis en ervaring in het gebruik van Microsoft 365 Office tools;
  • Passie en het streven om de beste te zijn in je vakgebied en resultaatgerichtheid;


Wat bieden wij

Als Trainee bij Emerson, werkt je in het hart van ons bedrijf. Dit betekent dat de vaardigheden en het zakelijk inzicht die je opdoet van onschatbare waarde kunnen zijn voor de ontwikkeling van je carrière binnen onze wereldwijde organisatie. We bieden volop doorgroeimogelijkheden en ondersteunen dit via ons formele proces voor persoonlijke ontwikkelingsplanning.

Ons inwerkprogramma maakt gebruik van een blended learning-benadering om jou zo snel mogelijk op weg te helpen. Je profiteert van door Emerson gecertificeerde trainers met uitgebreide kennis van onze klanten, producten en toepassingen.

Bij Emerson streven we naar een cultuur waarin elke werknemer wordt gewaardeerd en gerespecteerd om zijn of haar unieke ervaringen en perspectieven. Wij geloven dat een diverse en inclusieve werkomgeving bijdraagt aan de rijke uitwisseling van ideeën en diversiteit van gedachten, die inspireert tot innovatie en de beste oplossingen voor onze klanten oplevert. 

Wij stimuleren en ondersteunen verschillende door medewerkers geleide groepen die een diverse en inclusieve werkplek bevorderen, waaronder het Women Impact Network, LGBTQ+A en Somos. 

Deze filosofie is fundamenteel voor het naleven van de waarden van ons bedrijf en onze verantwoordelijkheid om de wereld op een betere plaats achter te laten. 

Meer informatie hierover vindt u hier: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion   Wie zijn wij

Emerson Automation Solutions is toonaangevend in het helpen van proces- en discrete fabrikanten bij het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen met behulp van onze best-in-class technologieën en expertise in de sector. Wij hebben het meest complete automatiseringsportfolio in de industrie met de diepgang van diensten om dit te ondersteunen. Ons netwerk van wereldwijde industriecentra en industrie- en applicatie-experts pakken de moeilijkste uitdagingen aan. Altijd. Overal.

Solliciteren