Implementatie Consultant

Solliciteren
Wij maken slimme software voor de verzekeringswereld. En omdat we de volgende fase van ons bestaan in gaan, zoeken we een Implementatie Consultant.

Jij

Zorgt voor een uitstekende samenwerking tussen onze klanten en Bugs. Het is jouw verantwoordelijkheid om hier goed mogelijk invulling aan te geven. 

Je vindt het belangrijk om goed samen te werken, maar kunt ook zelfstandig goed uit de voeten.  

Je hebt een grote affiniteit met software, bij voorkeur heb je ervaring met software implementaties. 
 

En wat zou je dan gaan doen? 

Voor onze klanten ben jij het eerste aanspreekpunt tijdens de implementatie van onze Imago Software en heb je een adviserende taak. 

Zo geef je uitleg over de functionaliteiten, voer je de implementatie uit, bedenk je samen met de klant creatieve oplossingen en zorg je ervoor dat de Software Developers de wensen van de klant begrijpen. 

Jij bent dan ook echt de schakel tussen de vraag van de klant en de Imago software. Hierdoor ontstaan er iedere keer weer mooie innovatieve oplossingen! Wie zoeken wij

Wij zoeken naar kandidaten die begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Daarom is ervaring met software-implementaties en/of applicaties in de verzekeringswereld een belangrijke pre.

  • HBO/WO werk- en denkniveau; 
  • In bezit van rijbewijs; 
  • Werk- of stage-ervaring in de richting van applicatiebeheer is een pre; 
  • WFT-diploma of bereid dit te halen; 


Het is altijd een goed moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan

Wij houden van hard werken, doelen halen, klanten tevreden stellen en zorgen goed voor onszelf door de juiste werk en privé balans te behouden. Daarom doen we leuke teambuildingsuitjes en vieren we ieder jaar kerst samen met alle partners op de mooiste locaties.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Denk jij na het lezen van bovenstaande, dat lijkt me wel wat? Kom dan langs voor om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen, maar vooral hoe jíj Bugs naar een hoger level gaat brengen.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan zo snel mogelijkOver Bugs Business

Onze visie

Bugs Business slaat de brug tussen de verzekeringsbranche en automatisering, zodat alle partijen in onze branche een eerlijke kans krijgen in deze snel veranderende wereld. Dit doen we door met onze klanten in co-creatie samen tot oplossingen te komen en deze voor iedereen beschikbaar te maken. Kortom: “Samen naar de beste oplossing”.


Onze missie

Als innovatieve en dé toonaangevende softwareleverancier in de verzekeringsbranche, resultaatgericht ontwikkelen van betaalbare en toekomstbestendige software voor de financiële dienstverleners, waarbij samenwerking met onze klanten én collega’s centraal staan.Solliciteren