Marketing & Communicatie Adviseur

Solliciteren
Wij maken slimme software voor de verzekeringswereld. En omdat we de volgende fase van ons bestaan in gaan, zoeken we een Marketing & Communicatie Adviseur.

Jij

Bent een enthousiaste en energieke Marketing & Communicatie Adviseur en opzoek naar je tweede job. Of je eerste als je echt een goed track-record hebt vanuit je stages. 

Je vind het geweldig om te werken binnen een groeiend bedrijf. Je krijgt energie van nieuwe dingen ontdekken en de organisatie laten beleven wat professionele communicatie betekent. 

Je houdt van samenwerken, maar neemt ook vaak het voortouw. Doet dingen nét even anders dan anderen. Kortom, innovatie, vernieuwing en groei zit in jouw bloed. 

Als dit je aanspreekt komen we graag met je in gesprek. 

En wat zou je dan gaan doen? 

Het merk Bugs Business professionaliseren. Intern en extern, lokaal, nationaal en internationaal. 

Evenementen organiseren, of zorgen dat wij er op de juiste plek zijn. 

Je geeft richting en bewaakt het merk op alle mogelijke manieren. Inclusief alle content op de socials en onze eigen www. 

Je gaat marktinformatie ophalen, interpreteren en omzetten naar slimme data. 

Je zorgt voor de Marketing Qualified Leads in de funnel. Wie zoeken wij

Wij hebben een sterke voorkeur voor een persoon die ook de ambitie heeft om Bugs Business mee te bouwen en daar zelf ook in mee te groeien. 

  • HBO/WO werk- en denkniveau 
  • Minimaal NIMA A/B 
  • In staat om ook thuis te werken 
  • WFT-diploma of bereid dit te halen 


Het is altijd een goed moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan

Wij houden van hard werken, doelen halen, klanten tevreden stellen en zorgen goed voor onszelf door de juiste werk en privé balans te behouden. Daarom doen we leuke teambuildingsuitjes en vieren we ieder jaar kerst samen met alle partners op de mooiste locaties.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Denk jij na het lezen van bovenstaande, dat lijkt me wel wat? Kom dan langs voor om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen, maar vooral hoe jíj Bugs naar een hoger level gaat brengen.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan zo snel mogelijkOver Bugs Business

Onze visie

Bugs Business slaat de brug tussen de verzekeringsbranche en automatisering, zodat alle partijen in onze branche een eerlijke kans krijgen in deze snel veranderende wereld. Dit doen we door met onze klanten in co-creatie samen tot oplossingen te komen en deze voor iedereen beschikbaar te maken. Kortom: “Samen naar de beste oplossing”.


Onze missie

Als innovatieve en dé toonaangevende softwareleverancier in de verzekeringsbranche, resultaatgericht ontwikkelen van betaalbare en toekomstbestendige software voor de financiële dienstverleners, waarbij samenwerking met onze klanten én collega’s centraal staan.Solliciteren