DevOps Consultant

Solliciteren
Ben jij technology minded en help je graag bij het verbeteren van complexe IT-processen? Houdt je er van te opereren op het snijvlak van business transformatie met complexe IT applicaties, middleware en infrastructuur? Kan je strategie en organisatie verbinden aan technische oplossingen en kan je hierin de impact van agile, DevOps en CI/CD overtuigend brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen

Als DevOps consultant bij Digital Enablement maak je onderdeel uit van een jong en dynamisch team van Agile en DevOps adviseurs, programmeurs, testers, designers en project managers die samenwerken aan zeer gevarieerde projecten voor zowel grotere (inter)nationale als kleinere organisaties.

Als DevOps consultant ben je met name betrokken bij het adviseren van klanten, maar je directe collega’s zijn ook ontwikkelaars die met hun voeten in de klei staan. 


Als DevOps consultant geef je advies aan verschillende organisaties over Agile en DevOps principes om ze verder te laten groeien naar een efficiënte en effectieve (IT) organisatie. Werkzaamheden variëren van grootschalige agile transformaties tot kleinere onderzoeken naar de pipelines van één of meerdere teams. Samen met onze ervaren Agile en DevOps experts help je klanten met diepgaande adviesrapporten, trainingen, coaching en alles daartussenin.


Binnen KPMG werk je vaak in multidisciplinaire teams met collega’s van andere afdelingen. Hierdoor wordt je niet alleen uitgedaagd op je eigen vakgebied, maar combineer je verschillende expertises om tot oplossingen te komen die echt het verschil maken. 
Als consultant binnen KPMG heb je de  ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels een opleidingsprogramma alsmede door certificeringstrajecten, cursussen en trainingen. Daarnaast word je tijdens je gehele carrière begeleid door een development manager die met jou samen kijkt hoe jij je verder wilt ontwikkelen. 
 
Kies je ervoor om jezelf breed te ontwikkelen en houd je van regelmatig klantcontact, of ben jij een echte specialist en ben jij de drijvende kracht achter het succes van een nieuw ontwikkelde applicatie? Hoe jouw carrière er uitziet binnen KPMG bepaal je zelf.Wie zoeken wij

•    Een diploma in hoger/universitair onderwijs op het gebied van Computer Science, Software Engineering, (Technische) Informatica, ICT in Business, Business Information Management etc
•    Je bent ambitieus, zelfstartend, resultaatgericht en initiatiefrijk.
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
•    Teamplayer met een kritische, leergierige houding
•    Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
•    Analytisch denkvermogen combineer je met goede communicatieve vaardigheden
•    Affiniteit met (IT) processen en teams
•    Affiniteit of ervaring met programmeren is een pre
•    Kennis van agile, DevOps en CI/CD is een pre


Wat bieden wij

•    Markconform salaris en een premievrij pensioen
•    Leaseauto of mobiliteitsbudget
•    Een laptop, een iPhone en alle benodigheden voor een Home Office
•    Coaching op persoonlijk en professioneel vlak, evenals groot aanbod trainingen en opleidingen
•    Sociale, sportieve en maatschappelijke activiteiten met collega's


Wie zijn wij

Vooruitgang die er toe doet. Dat is KPMG.

Organisaties staan voor de grote uitdaging om continuïteit in een snel veranderende wereld te realiseren. Digitale transformatie biedt hiertoe grote kansen. Maar digitale transformatie blijkt lastig, veel organisaties worstelen met het succesvol benutten van alle kansen die digitale transformatie biedt. KPMG ondersteunt en ontzorgt in elke stap van dit complexe proces met innovatieve producten en diensten.

Bij ons gaat het niet alleen om wat we doen, vooral om hoe we het doen. Wij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij. Dat is People-driven progress. 

Al meer dan 100 jaar werken wij op deze manier met onze klanten samen. Daarbij combineren we de nieuwste technologieën met wat we in alle jaren hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. In onze visie zorgt technologie pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit.Solliciteren