Business analist

Solliciteren
Ben jij technology minded en kijk je graag met een kritische analytische blik naar complexe bedrijfsprocessen? Wil je met je analytisch vermogen een cruciale rol spelen om een concept te realiseren tot uitvoering? Kan je strategie en organisatie verbinden aan technische oplossingen? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat ga jij doen

Als business analist bij Digital Enablement fungeer je als schakel tussen klant en het projectteam. Je brengt de behoefte, wensen en eisen vanuit een organisatie in kaart en analyseert de business strategie en processen om mogelijke verbeteringen te identificeren. Je stelt verbetervoorstellen op richting de organisatie en regisseert de uitvoering ervan. Je moet je als Business Consultant continu kunnen aanpassen aan veranderen situaties en daarop inspelen. Hierdoor is geen dag hetzelfde en ben je qua ontwikkeling continu in beweging.

Je maakt binnen Digital Enablement deel uit van een jong en dynamisch team van business analisten, programmeurs, testers, designers en project managers die samenwerken aan zeer gevarieerde projecten voor zowel grotere (inter)nationale als kleinere organisaties.

Binnen KPMG werk je vaak in multidisciplinaire teams met collega’s van andere afdelingen. Hierdoor wordt je niet alleen uitgedaagd op je eigen vakgebied, maar combineer je verschillende expertises om tot oplossingen te komen die echt het verschil maken. Je opereert op het snijvlak tussen business en IT. Je verricht analyse werkzaamheden op door de business gevraagde verandervraagstukken. Het gaat om het vaststellen van de impact vanuit een breed multidisciplinair perspectief. Je werkt intensief samen met zowel de business als IT.

Als consultant binnen KPMG heb je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels een opleidingsprogramma alsmede door certificeringstrajecten, cursussen en trainingen. Daarnaast word je tijdens je gehele carrière begeleid door een development manager die met jou samen kijkt hoe jij je verder wilt ontwikkelen.
 
Kies je ervoor om jezelf breed te ontwikkelen en houd je van regelmatig klantcontact, of ben jij een echte specialist en ben jij de drijvende kracht achter het succes van een nieuw ontwikkelde applicatie? Hoe jouw carrière er uitziet binnen KPMG bepaal je zelf.Dit neem jij mee

 • Een hbo-of wo-diploma (op het snijvlak van Bedrijfskunde/Bestuurskunde en Technologie; bijvoorbeeld Digital Business etc)
 • Een brede interesse in ICT, waarbij je klantvragen eenvoudig vertaalt naar oplossingen.
 • Je bent ambitieus, zelfstartend, resultaatgericht en initiatiefrijk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Teamplayer met een kritische, leergierige houding
 • Je bent analytisch sterk en zeer accuraat.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waarbij je goed in staat bent om aansluiting te vinden bij management en projectleiders.
 • Je weet de intermediair te zijn tussen business en IT.
 • Je bent kritisch en durft de business uit te dagen op de relevantie van verandervragen


Dit bieden wij

 • Markconform salaris en een premievrij pensioen
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget
 • Een laptop, een iPhone en alle benodigheden voor een Home Office
 • Coaching op persoonlijk en professioneel vlak, evenals groot aanbod trainingen en opleidingen
 • Sociale, sportieve en maatschappelijke activiteiten met collega's


Wie zijn wij

Vooruitgang die er toe doet. Dat is KPMG.

Organisaties staan voor de grote uitdaging om continuïteit in een snel veranderende wereld te realiseren. Digitale transformatie biedt hiertoe grote kansen. Maar digitale transformatie blijkt lastig, veel organisaties worstelen met het succesvol benutten van alle kansen die digitale transformatie biedt. KPMG ondersteunt en ontzorgt in elke stap van dit complexe proces met innovatieve producten en diensten.

Bij ons gaat het niet alleen om wat we doen, vooral om hoe we het doen. Wij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij. Dat is People-driven progress. 

Al meer dan 100 jaar werken wij op deze manier met onze klanten samen. Daarbij combineren we de nieuwste technologieën met wat we in alle jaren hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. In onze visie zorgt technologie pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit.Solliciteren