(Meewerk)stage Marketing & Communicatie

Solliciteren
Draai jij je hand niet om voor (online) campagnes? Weet je of wil je weten hoe je een website up to date houdt en lijkt het je leuk ons team te ondersteunen bij het organiseren van evenementen, het schrijven van content en nog heel veel meer? Dan is deze uitdagende, veelzijdige stage helemaal jouw ding. Je verbetert je marketingskills en doet bovenal bruikbare werkervaring op in een gezellige omgeving.

Wat ga jij doen

Als Marketing & Communicatie Stagiair(e) ondersteun je onze marketingactiviteiten en onderhoud je contact met verschillende doelgroepen. Je krijgt hierbij veel verantwoordelijkheid en vrijheid om eigen ideeën in te brengen.

Wanneer je vanuit jouw opleiding een specifieke stageopdracht krijgt, kunnen we uiteraard samen kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij je studie succesvol en met een goed gevoel afrondt.
 

 We zoeken iemand met:

  • Je volgt een relevante opleiding, bij voorkeur HBO
  • Je hebt een vlotte pen en bent goed met social media
  • Je bent leergierig en wil graag praktijkervaring opdoen
  • Je houdt van korte lijnen en open communicatie


Wat bieden wij

  • Veel ruimte en gelegenheid om vragen te stellen en ervaring op te doen als marketeer
  • Goede begeleiding en collega’s die je graag verder helpen als je een vraag hebt
  • De mogelijkheid om zelf met ideeën te komen en deze ook uit te werken
  • Leuke collega’s in een informele sfeer en ruimte voor eigen initiatieven
  • Een stagevergoeding


Doing business with friends
Promax is een bedrijf om trots op te zijn. Met kwaliteit en ambitie om een eindresultaat te behalen waar de klant blij mee is. Een bedrijf waar we elkaar als mensen laten groeien door in elkaar te investeren en te leren en evalueren als er zaken beter moeten. Een bedrijf waar we vooral ook plezier willen hebben in wat we doen en met wie we dat doen. Een grap, samen lunchen, tafelvoetbal spelen, een barbecue op z’n tijd. Maar altijd streven we met z’n allen naar de hoogste vorm van kwaliteit, we dagen elkaar daarin uit en staan altijd open voor verbetering.
 Wie zijn wij

Al sinds 1992 richt Promax zich op bedrijven die het strategisch belang van ICT inzien en hoge eisen stellen aan hun ICT-leverancier en oplossing. Promax IT biedt betaalbare en innovatieve oplossingen voor organisaties van groot tot klein. Of een organisatie haar gehele, complexe infrastructuur aan ons overlaat of de kennis van uw medewerkers wilt ontsluiten via een portal, Promax IT staat garant voor eindresultaat, levertijd en investering.

Solliciteren