Juridisch Medewerker

Solliciteren

Wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een locatie of gebied? Vanuit het Senze TalentLab helpen wij jou daarbij! Via ons traineeship word jij binnen een jaar klaargestoomd naar een volwaardig Juridisch Medewerker. Wat ga jij doen

Wij zijn op zoek naar een energieke en hands-on Juridisch Medewerker, die zich op de afdeling Vergunningen van de gemeente verder wil gaan ontwikkelen in deze nieuwe rol.

Je bent graag ‘de spin in het web’ van omgevingsvergunning aanvragen en levert samen met collega’s een bijdrage aan de ontwikkeling van een locatie of gebied. Hierbij heb je nauw contact met de burger over de voortgang van de vergunningsprocedure.

  • Je hebt zelfstandig de regie over het hele vergunningsproces en voert delen daarvan ook zelf uit.
  • Je onderzoekt, herkent en begrijpt de dwarsverbanden in de omgevingsvergunning aanvragen.
  • Je beoordeelt aanvragen op ontvankelijkheid en toetst deze aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen.
  • Je houdt daarbij rekening met adviezen van deskundigen ten behoeve van het besluit.
  • Je brengt alles samen, weegt de belangen en draagt zorg voor het uiteindelijke besluit (verlenen of weigeren van de vergunning).

Als Juridisch Medewerker ben je van A tot Z betrokken bij het proces. Gezien de aard van de aanvragen (complexiteit, politieke/maatschappelijke impact en risico’s) zal afstemming met interne en/of externe vakspecialisten en andere relevante partijen meer regel dan uitzondering zijn.Wie zoeken wij

Wij zoeken een Juridisch Medewerker die van zelfstandigheid en flexibliteit houdt met de volgende achtergrond:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur Planologie, Algemeen Recht, Bestuursrecht, Bouwkunde en/of Bestuurskunde.
  • Analytisch sterk en in staat om dit om te zetten in praktische adviezen aan de opdrachtgever.
  • Je bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard en maakt gemakkelijk contact met andere mensen.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus en afdelingen.
  • Je beschikt over een grote drive om klussen te klaren, maar weet ook focus te houden.


Wat bieden wij

Vanuit ons TalentLab faciliteren wij ambitieuze nieuwkomers die weinig tot geen ervaring hebben bij de overheid en ambtenaren die een switch willen maken. Met het Senze TalentLab bieden we een totaalpakket van cursussen, training ‘on the job’ en coaching aan om jou binnen een jaar klaar te stomen als de ‘ambtenaar van de toekomst’.

 

Hoe ziet jouw traject eruit?

Vanaf dag één maak je deel uit van het team in de gemeente waar je komt te werken. Maandelijks zal je trainingen volgen die worden gegeven door ervaren adviseurs in het vak. Tijdens je traineeship ontvang je een junior marktconform salaris op HBO- of WO-niveau, inclusief coaching en trainingen. Ook bieden wij jou 100% baangarantie! Na het begeleidingstraject van ongeveer een jaar, treed je bij goed functioneren in dienst bij deze gemeente.Wie zijn wij

Hi, ik ben Amalia en Talent Scout bij Senze. Word je enthousiast na het lezen van de vacature? Dan nodig ik je graag uit om te reageren.

Wil je meer weten over de functie of ben je benieuwd naar de andere vacatures die wij open hebben staan. Bel of stuur me een appje op 06 29 49 11 36, dan bel ik je z.s.m. terug.

Wacht niet te lang want deze vacature sluit op vrijdag 17 februari om 12.00 uur.Solliciteren