Stage Investment Administration

Solliciteren

Zoek jij een stage waarbij je wordt uitgedaagd en hCACEIS is een Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. Wij richten ons volledig op effecten-dienstverlening aan professionele beleggers in de pensioen- en effectenwereld. Onze strategie en dienstverlening zijn gebaseerd op duidelijke principes over de rol en werkwijze van custodians in de financiële markten. Integriteit, transparantie en onafhankelijkheid zijn belangrijke waarden voor onze bank, net als risicomijdend gedrag en een laag risicoprofiel.Wat ga je doen als stagiair Investment Administration?

Een stageplek binnen een van de grootste dienstverleners voor pensioenfondsen en verzekeraars; met uitdaging en verantwoordelijkheid; met de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden. Wij nemen je mee in de wereld van Investment Administration binnen de divisie Investment Management Services.

Deze divisie is o.a. verantwoordelijk voor diverse ‘Added Value Services’ als Beleggingsadministratie, Financiële Administratie, Toezichthouder rapportages en Performance & Risk Management. Binnen de afdeling Investment Administration zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van transacties en reconciliatie en leveren we de koersen (Net Asset Value) op voor diverse beleggingsfondsen, verzekeraars en Pensioenfondsen. Je bent verantwoordelijk voor:

  • Dagelijkse reconciliatie op posities en cash voor de diverse klanten
  • Monitoring en uitvoering van de dagelijkse controls binnen de diverse beleggingsadministraties
  • Opstellen van de (beurs) koersen voor de diverse klanten
  • Maandelijkse reconciliatie en analyse met de diverse vermogensbeheerders waar onze klanten gebruik van maken
  • Ondersteuning van het team bij diverse andere administratieve taken


Welke kwalificaties heb je nodig om aan de slag te gaan als Stagiair Investment Administation?

  • Je volgt een studie op minimaal hbo-niveau in een economische of accountancy richting
  • Je hebt kennis van de handel en afwikkeling van effecten en derivaten; cijfermatig sterk
  • Je hebt drive om processen en producten te verbeteren
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent vanaf februari 2023 beschikbaar


Wat bieden wij

CACEIS biedt jou een leuke en leerzame stage met uitstekende begeleiding. Verder is er de mogelijkheid om ervaring op te doen in het financiële vakgebied en kom je in aanraking met de diversiteit die de financiële wereld te bieden heeft. Daarnaast ontvang je van ons een eigen laptop waarmee je kunt werken. Tevens ontvang je een uitstekende stagevergoeding van €450,- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Ons kantoor bevindt zich aan de rand van Amsterdam en is goed bereikbaar met OV.

Ben jij de stagiair Investment Administration die we zoeken?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Arjan Tol (Manager) op 020-557 5060Wie zijn wij

CACEIS is een Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. Wij richten ons volledig op effecten-dienstverlening aan professionele beleggers in de pensioen- en effectenwereld. Onze strategie en dienstverlening zijn gebaseerd op duidelijke principes over de rol en werkwijze van custodians in de financiële markten. Integriteit, transparantie en onafhankelijkheid zijn belangrijke waarden voor onze bank, net als risicomijdend gedrag en een laag risicoprofiel.

Solliciteren