junior BI-consultant

Solliciteren

6Gorilla’s is een anagram van Alles is zorg, de slogan van Tenzinger. En Alles is zorg sluit perfect aan bij waar wij voor staan: we zijn een groep data-professionals die zich specifiek en uitsluitend richt op zorg. We zijn ervan overtuigd dat we met data de zorg duurzaam toegankelijk kunnen houden.

 

Al jaren voegen zorginstellingen zorgdata toe in hun EPD/ECD. Deze data is ontzettend rijk, want het komt direct uit de vakinhoudelijke context van de zorgprofessional. Het gaat om data die zorgverleners kunnen gebruiken om de zorgprocessen te verbeteren.

Voorspellende data zoals: welk type medicatie slaat waarschijnlijk het beste aan? Volg ik wel het juiste zorgpad? Heb ik alle controles wel tijdig uitgevoerd? Zorginstellingen die deze data slim ontsluiten, verhogen de kwaliteit van zorg en vergroten tegelijkertijd de efficiency.Wat ga jij doen

Als BI-Consultant bij 6Gorillas en draag je bij aan de ontwikkelingen en oplevering van Dashboards en overzichten voor onze opdrachtgevers in de gezondheidszorg.
De zorg is een maatschappelijk zeer relevante sector met veel uitdagingen op het gebied van personeel, financiën en logistiek. Je werkt in het hart van de informatievoorziening en helpt klanten om hun rendement te verhogen door data inzichtelijk te maken voor een betere besluitvorming binnen organisaties.

Je ontwerpt, programmeert en test rapportageoplossingen en interactieve dashboards en bent verantwoordelijk voor het hele traject, van idee tot ontwikkeling en optimalisatie van BI-oplossingen.
Waar mogelijk denk je proactief mee met de klanten en investeer je in een lange termijn relatie door kwalitatief hoogwaardige oplossingen te realiseren.Wie zoeken wij

Ervaring als consultant is niet noodzakelijk, die kun je bij ons opdoen. Wat wel belangrijk is, is dat je beschikt over de juiste competenties: creatief, klantvriendelijk en servicegericht.
Door je sterke analytische vermogen en sociale vaardigheden, weet je de behoefte van de klant te definiëren, om hen vervolgens te voorzien van de juiste informatie, rapportages en adviezen.

Enige kennis van PowerBI, Tableau, Snowflake, Oracle BI en/of Microsoft ETL is mooi meegenomen. Belangrijker is dat je deze systemen snel eigen kunt maken.

Daarnaast is technisch inzicht onmisbaar, want jij bent de schakel tussen de business en IT!Wat bieden wij

Om jouw kennis en vaardigheden te ontwikkelen bieden we jou, naast coaching on the job, verschillende trainingen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van je adviesvaardigheden of het volgen van demo's over onze software.

 

Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- op basis van 40 uur;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé mag gebruiken;
  • Een pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
  • Een hybride vorm van werken;
  • Een budget van € 500,- om je thuiswerkplek in te richten
  • Een groot team van andere BI-collega’s waardoor je in korte tijd heel veel kunt leren van de nieuwste technieken


Wie zijn wij

6Gorillas is de Data Science Start up van Tenzinger. Wat dat betekent? We zijn onderdeel van een volwassen organisatie met 300 collega’s en kunnen ons helemaal richten op ons doel, met Data de Zorg beter maken.

Hoe kun je ons typeren? We hebben veel kennis in huis, je mag bij ons veel leren en veel zelf doen. We zijn een tikkeltje eigenwijs, houden ook van een geintje, en zijn vooral gepassioneerd bezig met Data en Zorg!

Word jij ook zorgverslimmer? Reageer dan op deze vacature!Solliciteren