Stagiair Communicatie

Solliciteren
Heb jij interesse in de ouderenzorg en wil je kennismaken met het veelzijdige werk op een dynamische communicatieafdeling?
Als stagiair geven we je graag de ruimte om je verder te ontwikkelen als communicatie-collega.
Steek jij graag je handen uit de mouwen, ben je leergierig en wil je het verschil maken in de zorg? Dan nodigen we je van harte uit om kennis te maken.

Wat ga jij doen

Het team Marketing & Communicatie bestaat naast jou uit vier adviseurs Marketing & Communicatie, twee medewerkers Marketing & Communicatie, een relatiemanager en een manager Marketing & Communicatie. Als afdeling zetten we ons in voor de interne en externe communicatie en dragen we bij aan de positionering en profilering van Zorgpartners MiddenHolland. We houden ons onder andere bezig met social media, content, arbeidsmarktcampagnes, crisiscommunicatie, mediacontacten, communicatiestrategie, communicatieadvies en -uitvoering bij projecten en het interne Sociaal Platform.

Als stagiair maak je kennis met alle facetten van de communicatieafdeling. Je hebt een aantal vaste taken, ondersteunt de adviseurs bij projecten. Ook is er ruimte om je werkzaamheden aan te vullen met jouw interesse- en ontwikkelgebieden.

Lotte over haar stage Communicatie bij Zorgpartners:
“Voor mijn stage bij de afdeling Marketing & Communicatie mocht ik meelopen met verschillende collega’s, waardoor ik veel geleerd heb en mooie ervaringen heb opgedaan. Bij deze stage is geen enkele dag hetzelfde. Ik kan deze stageplek dan ook bij iedereen aanraden die bezig wil zijn in het brede pallet van het vak Communicatie.”

Wie zoeken wij

Je bent iemand die midden in de samenleving wilt werken, met een groot hart voor de (ouderen)zorg. Je studeert aan een
opleiding Communicatie (hbo) of een hieraan verwante opleiding.

Wat vragen wij van jou?

  • Zelfstandigheid en kunnen samenwerken in een team;
  • Beschikbaarheid voor minimaal 4 maanden en voor minimaal 24 uur per week;
  • Flexibiliteit en stressbestendigheid.


Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding van ongeveer € 450,- per maand o.b.v. fulltime stage (36 uur).
  • Een gezellig team om in samen te werken en te leren.

Goed om te weten
Als je bij Zorgpartners start, vragen we je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door Zorgpartners vergoed.

Wie zijn wij

Zorgpartners is een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden verdeeld over 14 locaties in de regio Midden-Holland. Uitgangspunt is het verlenen van zorg en diensten rondom het eigen leven van elke cliënt. Persoonlijke betrokkenheid is erg belangrijk. Zorgpartners organiseert de dienstverlening in kleine teams dichtbij de cliënten. Dit kunnen zij waarmaken dankzij de inspanningen van 3.200 medewerkers en 2.000 vrijwilligers.

Ben jij een ZorgPartner?

Bij Zorgpartners willen we een ZorgPartner met een grote P zijn. Een ZorgPartner vormt met collega’s een geolied team.
Voor een ZorgPartner draait het om één ding: de beste zorg voor ouderen met dementie of lichamelijke beperkingen. Een ZorgPartner werkt graag in en voor de huizen van de toekomst, waar innovatie het welzijn van bewoners verbetert. Schuilt er een echte ZorgPartner in jou? Dan verwelkomen we je graag in ons midden.

Solliciteren