Stagiair(e) Finance Professional

Solliciteren
Wij zijn op zoek naar financieel talent! Het betreft een uitdagende stage met ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat ga jij doen

Als stagiair(e) Finance Professional bij Jac’s den Boer & Vink ben je onderdeel van meerdere klantteams. Binnen ieder team word je goed begeleid en heb je werk dat afwisselend en uitdagend is, waarbij je werkt voor non-profitorganisaties. Wij zijn gespecialiseerd in deze inspirerende sector, die zich kenmerkt door gedrevenheid en passie, met als ideaal deze wereld een stukje beter te maken.


Tijdens deze stage krijg je een beeld van onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Je hebt 1 mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt en die samen met jou het halen van je stagedoelen bewaakt.Wie zoeken wij

Wij vragen een HBO-WO student Finance en Control, Economie/Bedrijfseconomie of Accountancy.

Wat bieden wij

Als je bij Jac’s den Boer & Vink stage gaat lopen, ben je verzekerd van een gevarieerd klantenpakket en inspirerende collega’s. Je hebt afwisselende werkzaamheden en uitdagend werk dat er toe doet. Zeker in de non-profitsector die zich kenmerkt door gedrevenheid en passie, met als ideaal deze wereld een stukje beter te maken. Daarnaast word je gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Jouw persoonlijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden staan bij ons centraal.

Wij bieden je:

  •     een positieve werksfeer;
  •     volop ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling waarbij je zowel kunt leren van, als uitgroeien tot, een topspecialist;
  •     doorgroeimogelijkheden;
  •     flexibele werktijden voor goede balans werk-privé;
  •     teamevents;
  •     veel coaching en training met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling;
  •     een passende stagevergoeding


Wie zijn wij

Jac’s den Boer & Vink bv opereert als uniek en excellent adviesbureau op de markt van non-profitorganisaties op de vakgebieden van financiën, personeel en organisatie. Met ons team van circa 20 medewerkers ontzorgen wij onze opdrachtgevers – van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en stichtingen en verenigingen – op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau. Bij een deel van onze klanten is Engels de voertaal.
 Solliciteren