Accountmanager binnendienst B2B

Solliciteren


Wat ga je doen?

Even bellen met die ene installateur om te kijken of zijn bestelling goed gegaan is, vervolgens bij de andere klant nog een advies vraagstuk beantwoorden wat open staat en bij je collega’s de check doen of de lichtcalculatie al klaar is. Door je commerciële instelling en technische affiniteit weet jij snel te schakelen, heb je een proactieve houding en is geen vraag van de klant te veel voor jou.

Als je als Account Manager binnendienst bij Discountlight aan de slag gaat kom je in een dynamisch team te werken. Discountlight is een leverancier van verlichting en verkoopt exclusief aan installateurs. Het is ons doel om onze scherpe prijzen te combineren met veel productkennis, passie en behulpzaamheid. Als team vullen jullie elkaar aan en bedienen de markt zo goed mogelijk. Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen in je functie, maar vind het ook een uitdaging om de organisatie vooruit te helpen.

Jij bent samen met je collega verantwoordelijk voor de regio zuid Nederland (Zeeland, Brabant en Limburg). Naast contact met bestaande klanten ben je veel met sales bezig om deze regio verder te laten groeien.Wat zoeken wij?

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding in een commerciële of technische richting;
  • Enige werkervaring in een commerciële functie, ervaring als bijv. installateur of een advies rol binnen de bouw is een grote pre;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt een open en enthousiaste houding en weet het overzicht te bewaren;
  • Je bent klantvriendelijk, commercieel en leergierig;
  • Je werkt deels op kantoor in Helmond en deels vanuit huis.


Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.Wie zijn wij

World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!Solliciteren