Junior Project Manager - Woon

Solliciteren

De uitdagingen op de woningmarkt vragen om nieuwe ideeën, maar zeker ook om gefundeerde inzichten in woonwensen en behoeften. Vind jij het leuk om data uit onderzoek te vertalen naar insights voor woningcorporaties? Wil je gedegen onderzoek doen en op termijn een (onderzoeks)project van A tot Z managen? Heb jij de ambitie om Project Manager te worden en klanten te adviseren? Zoek dan niet verder, wij hebben dé job voor jou! Wat ga jij doen

Bij USP zijn we ervan overtuigd dat een goede basis het halve werk is. Daarom zijn wij op zoek naar toekomstige Project Managers. 

Het eerste jaar leer jij hoe we onderzoeken uitvoeren, ga je aan de slag met de programmatuur, de begeleiding van het veldwerk en hou je je bezig met de analyse van de resultaten. Verder zet je de eerste stappen in klantcontact en het vertalen van onderzoeksresultaten naar adviezen. 

Ons streven is om jou binnen één jaar klaar te stomen voor de functie Project Manager. In deze rol heb je de verantwoordelijkheid over het hele onderzoeksproces. Je vertaalt de klantwens naar vragenlijsten, begeleidt het veldwerk en de analyse, maakt de rapportage en presenteert de verkregen insights aan de klant. 

Je bent van toegevoegde waarde voor woningcorporaties door je kennis van de markt én onderzoek, zodat je heldere inzichten kan geven en to the point advies.   

We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn de stap naar Junior Project Manager wil maken. Wij zoeken iemand die

  • HBO/WO werk- en denkniveau heeft; 
  • Een enthousiaste, open en positief kritische houding heeft;  
  • Ervaring met onderzoek uitvoeren en/of partijen die actief zijn in de woningmarkt is een pré.  


Wat wij bieden

  • Een informele werkomgeving, waarbij je samenwerkt met enthousiaste, professionele en ambitieuze collega’s;
  • Aandacht voor persoonlijke groei door coaching en trainingen;
  • Snel kans op een vaste aanstelling; 
  • Goed te bereiken locatie, zowel met OV, fiets als de auto; 
  • Mogelijkheid om snel door te groeien naar Projectmanager met eigen klantenkring en marktspecialisme. 


OVER USP

USP levert inzichten om besluiten te nemen en door onze specialisatie zijn we gesprekspartner en adviseur voor onze klanten. USP is een dynamische organisatie, waarbij kwaliteit leveren voor de klant voorop staat. De bedrijfscultuur is informeel, maar wel professioneel en resultaatgericht. Naast een hoge mate van gedrevenheid en betrokkenheid staat plezier bij ons hoog op de agenda. 

Bekijk de verhalen en updates van onze medewerkers op de LinkedIn pagina ‘Working @ USP Marketing Consultancy’. Solliciteren