Afstudeer opdracht / onderzoeksproject ICT/ Proces automatisering

Solliciteren
Voor een onderzoeksproject is Afvalzorg op zoek naar een IT specialist die ‘out of the box’ kan denken. Zoek jij een afstudeeropdracht of een onderzoeksproject met impact? Reageer dan snel.

Wat ga jij doen

Wij zijn voor een onderzoeksproject op zoek naar een IT specialist die ‘out of the box’ kan denken.
Ben jij in staat om na te denken over toekomstige IT ontwikkelingen op het gebied van proces automatisering dan hebben wij een leuk project voor je.

Gevraagd wordt om binnen onze organisatie de huidige proces automatisering op hoofdlijnen in kaart te brengen, verbeter voorstellen te doen voor de korte- en middellange termijn, maar vooral een visie neer te leggen voor 2032. Waar zouden we wat betreft automatisering heen kunnen gaan (horizon verkenning).

Wie zoeken wij?

  • Voor deze Afstudeeropdracht of onderzoeksproject zoeken wij talenten die een BSc of MSc opleiding volgen in de richting : Informatie technologie / proces automatisering.
  • Je bent analytisch en kunt processen goed in kaart brengen
  • Tevens kun je een advies uitbrengen en voorstellen doen ter verbetering
  • Je kunt "out of the box"denken


Wat bieden wij?

Afhankelijk van de tijdsbesteding denken we aan een doorlooptijd van maximaal 3 maanden. Zowel de planning als de overige condities zullen in onderling overleg vastgesteld worden.

Wie zijn wij

Wij zijn NV Afvalzorg Holding, een organisatie die actief is in de afvalbranche. Onze werkzaamheden zijn zowel gericht op de eindverwerking van de bij ons aangeboden afvalstromen als op de bewerking van- en handel in verontreinigde grondachtige stromen. Onze organisatie is een onmisbare schakel in de circulaire economie en de circulaire economie is een van de speerpunten voor de verdere uitbouw van onze activiteiten. Onze organisatie heeft een duurzaamheidsbeleid dat de komende jaren zorgt voor een verdere aanpassing van onze activiteiten en de daaruit voortvloeiende informatievraagstukken.

Werken bij Afvalzorg is meewerken aan een schoner en mooier Nederland.  Als belangrijke speler in de afvalverwerkingsmarkt zorgen wij met 120 collega’s  voor opslag, recycling en storten van afval. Onze specialisten buigen zich ook over nazorg van verontreinigde locaties. Gesloten stortlocaties geven we een veilig en duurzaam tweede leven. Elke uitdaging rond afval is bij Afvalzorg in goede handen

Solliciteren