Data Scientist

Solliciteren

Bij DSW onderbouwen we onze keuzes met goede argumenten, bij voorkeur in de vorm van data. Als zorgverzekeraar hebben we aan die data geen gebrek. Om daar nog meer uit te halen zoeken we een versterking van ons team van Data Scientists.Fraudespeurneus / Data Scientist

Bij DSW onderbouwen we onze keuzes met goede argumenten, bij voorkeur in de vorm van data. Als zorgverzekeraar hebben we aan die data geen gebrek. Om daar nog meer uit te halen zoeken we een versterking van ons team van Data Scientists.

Je gaat onderdeel uitmaken van het Analytics team. Daarin krijg je veel vrijheid in het doen van exploratieve analyses, maar je zet je ook in om deze analyses in het dagelijkse productieproces te implementeren. Met voorspellende modellen geef je bijvoorbeeld inzicht in kostenontwikkeling of toekomstige mutaties in ons klantenbestand. Je maakt gebruik van je wiskundig inzicht en weet daarmee alles uit de data te halen wat er in zit. Misschien zorg jij straks voor de nieuwe inzichten die onze fraudedetectie nog beter maakt? Of combineer je gegevens zodanig dat deze zelfs aanzetten tot een compleet nieuwe koers van ons bedrijf?

Je komt bij ons direct terecht in een ervaren en slagvaardig team met hoogopgeleide collega’s. Ben jij degene die dit team naar een nóg hoger niveau tilt? Intensief samenwerken met je team en collega’s van verschillende afdelingen is essentieel. Je maakt effectief gebruik van de juiste software én je gezonde verstand om samen tot nieuwe data gedreven inzichten te komen.

Zie jij jezelf al in bovenstaand plaatje?Wij zoeken iemand die...

 • een WO-opleiding afgerond heeft in een exacte richting
 • zich verdiept in nieuwe data science technieken, om ze vervolgens toe te passen
 • ons sterke team, nog sterker maakt
 • blij wordt van wiskunde en statistiek
 • aantoonbare ervaring heeft met data science en machine learning technieken
 • niet alleen modellen kan toepassen, maar ook ervaring heeft met het doorgronden, tweaken en ontwikkelen daarvan
 • zowel zelfstandig als in teamverband prima uit de voeten kan
 • houdt van programmeren en hier ervaring mee heeft (liefst ervaring met Python of SAS)


Wij bieden...

 • ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • direct een prima salaris
 • een goede balans tussen werk en privé
 • flexibele werktijden en een vaste werklocatie
 • de toegang tot onze data en de kans om ons te verbazen


Bedrijfsprofiel

DSW Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar met zo'n 530.000 verzekerden. DSW heeft een regionaal karakter. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam en is voor bijna alle medewerkers de vaste werklocatie. DSW heeft daarnaast drie loketten. Twee van de loketten zijn gevestigd op een vaste locatie; één in Delft en één in Vlaardingen. Het derde loket is mobiel en rijdt naar verschillende plekken in het de omgeving. Zo is DSW voor veel klanten dichtbij.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg, van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s betalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met onze klanten en de zorgverleners is wat ons kenmerkt. Onze verzekerden kunnen rekenen op een snelle, vriendelijke en correcte dienstverlening. De afgelopen vier jaar zijn we in verschillende onderzoeken als beste vrij toegankelijke zorgverzekeraar naar voren gekomen. Dit willen we natuurlijk zo houden!

DSW is een innovatieve organisatie. DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties zelf. Alles wordt in het werk gesteld om klanten goede service te verlenen en medewerkers maximaal in hun werkzaamheden te ondersteunen. En dat gaat goed! Een voorbeeld: Declaraties van verzekerden worden gemiddeld binnen vijf werkdagen uitbetaald.

Kortom: groot genoeg voor complexiteit en verscheidenheid, klein genoeg voor flexibiliteit en snelheid.Solliciteren