Constructeur staalbouw

Solliciteren

Ben jij een pas afgestudeerde engineer? Of zoek je een mooie plek voor je afstudeerstage? Ben je klaar voor het echte werk? Wil jij werken aan complete projecten? Kunnen zeggen dat jij mee hebt gewerkt aan dat distributiecentrum, die bedrijfshal of dat kantorencomplex? Let dan even op! Bij ingenieursbureau Maters en De Koning zijn we altijd op zoek naar talentvolle constructeurs! Wij zijn uniek

Zoek je afwisseling, wil je bij elk project opnieuw uitgedaagd worden en heeft een klein ingenieursbureau jouw voorkeur? Wij zijn uniek. En dat zeggen we niet zomaar. Maters en De Koning is actief in de industrie, civiele techniek, waterbouw en de bouw. Dat betekent dat onze opdrachten zeer divers zijn. Een greep? We herstructureren kades, havens en waterwegen. We ontwerpen wegen, bruggen, kantoren, bedrijfshallen, schoolgebouwen en appartementencomplexen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Logisch gevolg van onze diverse orderportefeuille is dat jij als constructeur staalbouw veel afwisseling hebt in je werk. 

Jouw werk als constructeur staalbouw 
Maters & De Koning verzorgt het complete traject op constructief gebied. Van schetsontwerp tot gedetailleerde berekeningen en tekeningen. Jij bent vanzelfsprekend verantwoordelijk voor de berekeningen. Als constructeur werk jij samen met een project- of ontwerpleider op operationeel vlak. Je rapporteert aan de teamleider. 

Afstudeerstage?
Zoek je een goede werkgever voor je afstudeerstage? Reageer dan ook vooral op deze vacature! Veel van onze mensen zijn bij ons binnengekomen als stagiair en kregen bij Maters en De Koning hun eerste contract. 

Vrijheid en vertrouwen
We geven je graag vrijheid en vertrouwen. Vrijheid om je te specialiseren in een bepaalde richting, vrijheid om bij projecten te gaan kijken. 
Jouw kennis verdiepen of juist verbreden? Je leert constant bij. Of het nou in de praktijk is of met opleidingen en cursussen. We geven je het vertrouwen om te werken op jouw manier. Er is een groot saamhorigheidsgevoel binnen Maters en De Koning. De senior engineers zijn hulpvaardig en altijd bereid hun kennis te delen. 

Een dag niet gelachen…
Een goede werksfeer vinden we belangrijk. Hard werken, maar ook hard lachen. De sfeer in onze kantoren is open en eerlijk. We hebben een actieve feestcommissie die regelmatig zorgt voor leuke activiteiten en etentjes. Een keer in de vijf jaar gaan we een weekend weg. 

Wie ben jij?
Jij bent accuraat, analytisch en leergierig. Je bent proactief en praktijkgericht. Je kunt prima in je eentje aan de slag, maar vindt het ook fijn om onderdeel te zijn van een team. Denk jij dat je helemaal past bij Maters en De Koning? Check dan nog even de lijstjes hieronder en neem contact met ons op! 
 Wat we van jou vragen:

 • Jij hebt een HBO-studie Civiele Techniek, Bouwkunde, HBO+ BSEng afgerond of 
 • Een WO Master Civil Engineering
 • Zoek je een goede werkgever voor je afstudeerstage? Reageer dan ook


Wat we bieden:

 • Startsalaris tussen 2500,- en 2700,- bruto per maand , afhankelijk van je ervaring en opleiding
 • Een premievrij pensioen
 • Een jaarlijks te bepalen winstuitkering
 • Goede overwerkregeling en thuiswerkvergoeding
 • Goede verzekering bij ziekte 
 • Doorgroeimogelijkheden
 • De mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen
 • 40 kundige, gezellige en behulpzame collega’s
 • Een werkplek in Roosendaal of Rotterdam. Wat jij handiger vindt. Uiteraard in overleg. 
 • Thuiswerken (gedeeltelijk) is ook mogelijk 


Maters en De Koning

Maters en De Koning heeft kantoren in Roosendaal en Rotterdam en we lopen inmiddels zo’n 25 jaar mee. We zijn een kleine overzichtelijke organisatie met rond de 40 medewerkers. Solliciteren