Stagiaire Marketing Communicatie

Solliciteren

Wil je stagelopen bij het mooiste Data & Analytics bedrijf van Nederland? Als stagiaire Marketing Communicatie ben je onderdeel van ons Sales en Marketing team en werk je samen met andere teams binnen KVL, zoals Team Identity en Team People, en onze drie Business Lines.Wat ga jij doen

Marketing is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-activiteiten. We bedenken nieuwe concepten, voeren campagnes, vergroten de merkbekendheid van KVL en genereren leads. Als stagiaire Marketing Communicatie kun je hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Belangrijkste resultaatgebieden en taken:

 • Analyses maken van content en met concrete aanbevelingen komen
 • Het creëren van (nieuwe) content voor online campagnes en onze online middelen: website, social media en mailings
 • Meedenken over en uitvoeren van optimalisaties voor leadgeneratie en leadnurturing om conversie te verhogen.
 • Meehelpen in onderzoek naar nieuwe doelgroepen voor onze Business Lines


Wie zoeken wij

 • HBO denk- en werkniveau
 • Vlotte pen en communicatief sterk
 • Creatieve content maken is jouw ding, je vindt dit leuk en haalt hier energie uit
 • Kunt goed overweg met Photoshop en Indesign (Illustrator is een pré) werken
 • Affiniteit met data & analytics
 • Een gezonde dosis ambitie, drive, energie en teamspirit


Wat bieden wij

 • Een uitdagende stageplek bij een mensgericht en groeiend bedrijf dat al 25 jaar het verschil maakt voor haar klanten
 • Met een fantastisch kantoor op de bovenste etage van de Van Nelle fabriek (werelderfgoed) in Rotterdam
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • 375 euro stagevergoeding per maand
 • Laptop.


Wie zijn wij

KVL is al bijna 25 jaar een gewaardeerde partner van veel toonaangevende bedrijven en organisaties voor het oplossen van hun strategische en operationele Data & Analytics vraagstukken. Dat doen we op een geheel eigen manier.

KVL helpt mensen en organisaties het maximale uit hun data te halen.

Bij KVL dromen we van een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data. We hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld die mensen op alle niveaus in organisaties in staat stelt om data & analytics op een betrouwbare en slimme manier in te zetten voor de groei, vernieuwing en innovatie van hun business. Bringing Analytics To The People, dat is wat we willen.

Een eigen DNA

Bij KVL gaan we niet voor de marktnorm. Wij willen meer. Voor jou, voor ons en voor de klant. Daarom willen we werken met teamspelers die zich door hun passie, kennis en ervaring onderscheiden van de brede massa. Mensen die niet alleen goede ideeën hebben maar deze ook verder brengen en realiseren binnen KVL en bij onze klanten.

Vraag het een van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken. Dat doen we dan ook regelmatig op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. En zelfs in tijden van corona weten we elkaar te vinden via creatieve Meet Sessies of digitale vrijmibo’s.

We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie.

Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij misschien wel het juiste bedrijf voor jou.Solliciteren