Avontuurlijk Management Traineeship

Solliciteren

Reis jij graag de wereld over en ben je altijd op zoek naar avontuur? Is een kantoorbaan van 9-5 niets voor jou maar hou je wel van een uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
We zijn namelijk op zoek naar een avontuurlijke en leergierige management trainee (m/v) die een bijdrage wil leveren aan het verwerken van dierlijke bijproducten tot essentiële grondstoffen voor de voedsel- en farmaceutische industrie.Wat ga jij doen

Als management trainee binnen Van Hessen reis je in je trainingsperiode van ± 18 maanden de hele wereld over* en maak je kennis met de volledige productielijn en productieprocessen van ons mooie en bijzondere bedrijf. Van de darmlokalen (aparte ruimtes in of direct naast een slachthuis) tot de sorteer-fabrieken, van inkoop tot verkoop. Tevens maak je kennis met de verschillende managementgebieden met als doel om door te ontwikkelen tot een sleutelpositie binnen de Van Hessen Groep.Wat verwachten we van jou?

 • Een sterke maag, gedurende je trainingsperiode (en ook bij de selectie) ga je meedraaien in de darmlokalen, dit kan even wennen zijn maar het is essentieel om te weten waar de producten vandaan komen om zo het product en het proces te begrijpen.
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Commerciële- & Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Economie & Management en aanverwante.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Een derde taal is een pré (Spaans of Duits).
 • Bereid zijn om langere tijd van huis te zijn, tijdens je traineeship (en ook daarna) ben je veel van huis en reis je over de hele wereld*.
 • Adaptief, nauwkeurig, analytisch, probleemoplossend, doorzetter en verantwoordelijk.
 • Je staat stevig in je schoenen, maakt snel contact en hebt de mentaliteit van “niet lullen maar poetsen.”
 • Bereid om veel te leren en nieuwsgierig van aard.


Wat bieden wij

Je mag van ons natuurlijk ook wat verwachten. We bieden je het volgende aan:

 • Een betaald traineeship van ± 18 maanden met een competitief salaris
 • Een internationale werkomgeving; je werkzaamheden kunnen o.a. plaatsvinden in China, Marokko, Nieuw-Zeeland, Australië, Brazilië, Europa en de Verenigde Staten.*
 • Geen standaard kantoorbaan
 • Werken met collega’s met liefde voor het product en het vak
 • Een unieke kans om binnen deze bijzondere wereld de kneepjes van het vak te leren en door te groeien naar een management functie.
 • 25 vakantiedagen.
 • Prima aanvullende secundaire voorwaarden (bonusregeling, pensioen e.a.)


Waar ga je werken?

Klinkt goed toch? Maar wie is Van Hessen nu eigenlijk?
Van Hessen is een van de meest toonaangevende wereldspelers in de inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Wij verwerken dierlijke bijproducten van slachthuizen tot hoogwaardige voedingsmaterialen en grondstoffen voor de farmaceutische industrie. Onze producten zijn 100% natuurlijk en, door de kennis en kunde van onze medewerkers, van een zeer hoge en consistente kwaliteit. We streven ernaar om ons zelf elke dag weer te overtreffen.

Opgericht in 1902, is Van Hessen inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat met vestigingen en productiebedrijven in 25 landen (o.a. Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Tsjechië, Mexico, Brazilië, China, Nieuw-Zeeland en Australië). Teven zijn we actief in de verwerking van dierlijke bijproducten en levering van hoogwaardige grondstoffen aan de farmaceutische industrie in meer dan 60 landen.Solliciteren