Filtermenu
Excelsior Rotterdam
11-50 medewerkers
Rotterdam
Sport/Recreatie/Toerisme
Excelsior is een voetbalorganisatie, die met een jong, dynamisch en maatschappelijk betrokken karakter van meerwaarde wil zijn voor de lokale samenlev ..
Exterus
25 medewerkers
Den Haag
Juridische en Financiële dienstverlening
Exterus is sinds 2006 een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag en met ongeveer 25 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn ..
Flexpedia
47 medewerkers
Haarlem
Consultancy
We helpen mensen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen, services en software om te shinen. Zonder gedoe.
Flo Group
+ 200 employees globally
Rotterdam
Logistics & IT IT-consultancy
Heb jij interesse in logistiek én IT? Als je deel uit wil maken van een groeiende internationale organisatie met een informele, open cultuur dan is Fl ..
FRMWRK
22 medewerkers
Rotterdam
IT/IOnline marketing/e-commerce
Wij zijn op zoek naar digitale experts die helpen webshops voor onze klanten te ontwikkelen, de online marketing naar een hoger level te tillen of FRM ..
Gakon Horticultural Projects
85 medewerkers
Wateringen
Bouw
Gakon is een van ‘s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van advies over productie, levering, bouw en onderhoud van hoogwaardige turnk ..
Gemeente Oegstgeest
Circa 150 medewerkers
Oegstgeest
Gemeente
Een groene gemeente in de Randstad. Waar je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en je snel al je collega’s leert kennen.
Gemeente Oosterhout
550 medewerkers
Oosterhout
Overheid
Gemeente Oosterhout, meer voor elkaar Durf jij je positief te laten verrassen door de overheid als werkgever? Vind bij ons de kansen van een grote gem ..
Gemeente Rotterdam
Ruim 11.000 medewerkers
Rotterdam
Gemeenten
Een stad waar je ruimte ervaart. Bij een organisatie die je vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. Voor werk waar je uitdaging voelt. Zodat jij en de ..
Gemeentelijke ombudsman
20 medewerkers
Rotterdam
Overheid/Non-profit
Wat doet de gemeentelijke ombudsman? Inwoners van Rotterdam en omstreken kunnen bij de gemeentelijke ombudsman terecht met klachten over de gemeente. ..