Filtermenu
Alphacomm
40 employees
Rotterdam
FinTech
Within Alphacomm we work enthusiastically with the Rockefeller Habits and that includes a BHAG or a Big Hairy Audacious Goal. Every Alphacomm-er has a ..
Daikin Nederland
130 medewerkers
Capelle Aan Den IJssel
Productie elektrische/ elektrische goederen
Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van HVAC-R systemen en specialist in binnenklimaat oplossingen: airco en warmtepompen. Kom jij deze zom ..
Ditio
70 medewerkers
Rijswijk
Management Consultancy
Wij zijn Ditio. The Project People. Sinds 2011 zetten wij ons met passie in voor onze klanten vanuit onze missie: Projecten op tijd, binnen budget en ..
Gakon Horticultural Projects
85 medewerkers
Wateringen
Bouw
Gakon is een van ‘s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van advies over productie, levering, bouw en onderhoud van hoogwaardige turnk ..
ISSO. beter weten, beter bouwen.
30 medewerkers 
Rotterdam
Bouw en Klimaattechniek
Wil je bijdragen aan een gezonde, veilige en duurzame gebouwde omgeving? Kom dan ook bij ISSO werken! Wij zijn een open kennisclub en leveren vakkenni ..
Kverneland Group
350 – 400 medewerkers
Nieuw-Vennep
Landbouw & Techniek
Kverneland Group is één van de grootste Internationale bedrijven op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van landbouwmachines en serv ..
Maters en De Koning
40 medewerkers
Rotterdam
Bouw- en civiele techniek
Kennis, innovatie en talent. Dat staat voorop bij ingenieursbureau Maters en de Koning. We werken aan de mooiste bouw- en civiele projecten door heel ..
Nsecure
160 medewerkers
Barendrecht
IT dienstverlener
Wil jij werken bij een bedrijf dat toegangscontrole en security management tot een kunst verheft? De marktleider in de branche, waar jij zelf eindeloo ..
Openr
6 medewerkers
Amsterdam
Vastgoed/ Telecommunicatie
Openr maakt gebouwen toegankelijk met haar intercom & toegangsoplossingen. Wil je ook een traditionele markt vernieuwen dan ben je aan het juiste adre ..
Pliant
15 à 20 medewerkers
Breda
Landbouw, Food, Logistiek, Gezondheidszorg, Recycling, Marine & Offshore, Sport, Bouw & Industrie
Binnen Pliant zijn we altijd op zoek naar medewerkers met passie voor de techniek. Pliant staat bekend om zijn innovatieve, betrouwbare en passende op ..