Abbi Insights

Abbi’s missie is om organisaties te helpen om de binding met hun doelgroep te versterken. Wij geloven dat je dit doet door continu in dialoog te zijn. We verbazen ons dat veel organisaties nog steeds onpersoonlijk, saai en irrelevant communiceren met hun doelgroep. Bij Abbi gaan we voor een ‘conversational’ klantervaring. En dat doen we met onze unieke chat technologie die klantvragen 100% beantwoordt. 

Abbi is creatief, slim, vernieuwend en betrokken. Wil jij deel uitmaken van onze groeiende organisatie? Be Conversational!

Abbi meet en verbetert klantervaringen op doelgerichte en persoonlijke wijze met datagedreven chatdialogen. Dit doen we door heel gericht en persoonlijk chatgesprekken te voeren, waarbij feedback direct wordt omgezet in actie. Zo kan Abbi in één onafgebroken chat klantwensen oplossen, maar ook bestellingen en betalingen initiëren en afronden. De perfecte oplossing voor onderzoek, klantactivatie en klantenservices. Wij bieden deze slimme, creatieve en vernieuwende oplossingen vanuit zelf ontwikkelde ‘conversational' technologie.

Branche:

Onderzoek, Klantenservice & Marketing en leadgeneratie

Activiteiten van de organisatie

Conversational commerce met ons eigen chatplatform, dat we inzetten voor marktonderzoek, klantenservice, leadwerving en marketing doeleinden.

Aantal medewerkers

5-10 medewerkers

Locatie

Abbi is gevestigd op de Triple O Campus in Breda, dichtbij het station.

Werken bij Abbi is werken bij een jonge, snel groeiende scale-up waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief. Abbi heeft een hecht team van enthousiaste en gedreven professionals die graag samenwerken, hoge eisen stellen aan zichzelf en elke dag beter willen worden. Je maakt deel uit en wordt opgeleid in een informele omgeving. Je krijgt bij Abbi de kans om te doen waar je goed in bent en de ruimte om nog beter te worden.

Abbi groeit snel en is dus regelmatig op zoek naar nieuw talent op het gebied van ‘conversational commerce’. Bijvoorbeeld om onze klanten te begeleiden als researcher of Conversation Designer.  We hebben specialisten in huis op gebied van (markt)onderzoek, klantenservice en marketing. Maar ook rollen die aansluiten bij de technische kant van ons platform, zoals UX design en developers. 

Allround Marketeer
Breda
Abbi is op zoek naar een enthousiaste marketeer die ons merk zichtbaarder maakt én meer leads genereert.
Applicatie Consultant
Breda
Start jij de conversatie? Abbi is op zoek naar een enthousiaste en gedreven tech savvy collega die ervoor zorgt dat onze klanten een perfect werkende ..
Researcher / Marktonderzoeker
Breda
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven onderzoeker die op een vernieuwende ‘conversational’ manier met marktonderzoek bezig wil zijn! Wil jij graag a ..
Webdeveloper
Breda
Kom werken bij die leuke snelgroeier uit Breda! Ben jij die gedreven full stack webdeveloper die met ons enthousiaste team mee wil bouwen aan een perf ..