Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Bij VKA staan kwaliteit, kennis en betrokkenheid voorop. De combinatie van expertises maakt dat we samen tot de beste oplossingen komen voor onze opdrachtgevers. VKA is volop actief binnen het maatschappelijke domein en is goed vertegenwoordigd binnen de overheid, de zorg en het onderwijs. De open houding van collega’s en bereidheid om elkaar te helpen zijn kenmerkend voor onze manier van samenwerken.

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) is een strategisch ICT-adviesbureau. Wij zetten ons in om ICT voor mensen te laten werken. Bij VKA geloven we dat digitalisering bij uitstek een middel is om uitdagingen op te lossen. Maar dat is niet eenvoudig. Vaak zien we dat projecten verzanden en vastlopen, terwijl ze juist met oplossingen zouden moeten komen. VKA brengt een probleem terug tot de essentie. We houden focus op het einddoel, we onderbouwen alle opties en laten de consequenties zien. We maken in gewone mensentaal duidelijk hoe ICT daaraan kan bijdragen. Samen met onze klanten realiseren wij succesvolle projecten die ervoor zorgen dat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen.

Met meer dan 100 collega’s met verschillende achtergronden helpen we onze klanten hun uitdagingen op te lossen. Het multidisciplinaire karakter van onze teams, in onze opdrachten en van onze werkwijze maakt dat wij onze klanten van A tot Z kunnen helpen bij de digitale transformatie die zij doormaken. En op die manier doen wij, iedere dag weer, nieuwe inzichten op, leren wij van elkaar en gaan wij – bovenal – iedere dag met veel plezier naar ons werk.

Bij VKA werk je (mee) aan oplossingen voor maatschappelijk relevante vraagstukken, samen met nieuwsgierige, leergierige en positief-kritische professionals die weten waar zij het over hebben. Door de manier waarop wij zijn georganiseerd en samenwerken, stimuleren wij zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. We bieden flexibiliteit en ruimte om naar eigen inzicht invulling te geven aan het werk. Tegelijkertijd zien we deze eigenschappen ook terugkomen in het karakter van onze professionals. Tal van redenen om voor VKA als werkgever te kiezen. In ieder geval, als je het aan onze collega’s zelf vraagt.

Branche:

Management consulting

Activiteiten van de organisatie

VKA is uitstekend thuis in uiteenlopende vraagstukken en disciplines, zoals:
* Agile besturen
* Cybersecurity & Continuïteit
* Digitalisering
* Datagedreven werken
* Interim Management
* IT Finance
* IT Strategie & architectuur
* Privacy
* Programma- en projectmanagement
* Strategische communicatie
* Sourcing & regie

Aantal medewerkers

150 medewerkers

Locatie

Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar we werken daarnaast ook vanuit huis en zijn geregeld aanwezig op locatie bij onze klanten.

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf als professional weet te ontplooien en dat wij ons blijven (door)ontwikkelen. Dat betekent dat wij flink investeren in opleidingen, trainingen en masterclasses, maar ook dat er veel wordt samengewerkt op projecten waarbij we letten op een goede mix aan kennis en ervaring in een team. Zo blijven we continu met en van elkaar leren en bieden we iedereen een uitdagend carrièreperspectief.
Werkstudent Business & ICT
Zoetermeer
Wil jij tijdens je studie zoveel mogelijk praktijkervaring binnen de IT opdoen? En wil je daarbij ook nog maatschappelijk impact maken? Dan is dit de ..
Project-assistent (parttime)
Zoetermeer
Op zoek naar een goed betaalde bijbaan waarin je het hele commerciële, secretariële en administratieve proces meekrijgt van een consultancybureau en i ..
Projectmanager Digitale Transformatie
Zoetermeer
Wil jij groeien in het leiden van ICT- en veranderprojecten en wil je organisaties helpen hun digitale transformatie te realiseren? Dan maken wij graa ..