Flexpedia

Met nu 36 Flexpediaanse superhelden helpen we mensen aan een toffe job en bieden we ondernemers flex oplossingen zoals uitzend services, payroll services en supervette backoffice software. En aangezien we groeien als een dolle zoeken we nieuwe superhelden voor ons team Finance, Sales & Marketing, Development, Verzuim en Administratie. Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we hebben allemaal het hart op de juiste plaats en geloven in een no-nonsense en persoonlijke aanpak. Dus geen gelul maar de mouwen opstropen. Door onze tevreden klanten zijn wij inmiddels een top 20 speler in Nederland binnen onze branche.

We willen de wereld van flex veranderen; slimmer, transparanter en vriendelijker. Daar strijden we voor. We helpen mensen aan een toffe job en bieden ondernemers flex oplossingen. Ons doel is jou blij te maken. We geven om onze klanten, hun bedrijven en medewerkers. We streven naar perfectie om alles rondom uitzenden, HRM, de personeels- en salarisadministratie zo goed mogelijk uit te voeren. Omdat we vinden dat je dat verdient.

Branche:

Consultancy

Activiteiten van de organisatie

 

  • Sales & Marketing: Werven van nieuwe partners, marketing plannen schrijven en uitvoeren,
  • Finance: Financial control, financiële administratie, debiteuren beheer,
  • HR & Verzuim: Ziekmeldingen aannemen en verwerken, casemanagement, coaching en begeleiding, functioneringsgesprekken.
  • HR Consultants: Aanmelding nieuwe uitzendkracht/ medewerker, arbeidscontract maken, bijhouden van CAO, salarisadministratie, salaris uitbetalen.
  • Development: Paydia (eigen platform). Dit is het systeem waar partners de uitzendkrachten plaatsen.
  • Office management: Verzorging kantoor, evenementen organiseren
  •  

Aantal medewerkers

47 medewerkers

Locatie

Haarlem

Wij worden ook wel de carrière-trampoline van Haarlem genoemd. Vele werknemers zijn na hun tijd bij Flexpedia gaan werken bij bedrijven die we allemaal kennen.
Bekendste voorbeeld binnen de organisatie is Arne, binnengekomen als stagiair nu Commercieel Directeur en lid van het Management Team (MT).
Finance Support Hero
Haarlem
Snelgroeiend, jong en dynamisch bedrijf.Weinig hierarchie en korte lijntjes, dat kenmerkt Flexpedia.Prachtig kantoor aan 't Spaarne in Haarlem.
Finance Support Hero
Haarlem
Je houdt je bezig met alle financiële, administratief gerelateerde werkzaamheden van de Flexpedia groep. Dit omvat eigenlijk alles; het invoeren van d ..
Finance Controller
Haarlem
Onze Controller support het management met spot-on business analyses en adviseert het management. Wij zoeken iemand die zich kan identificeren met onz ..
Casemanager Verzuim
Haarlem
Onze Casemanager Verzuim wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, begeleiding en professionalisering van de Wet Verbetering Poortwachter bij Flexped ..