Koninklijke Dekker

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste collega’s die ons familiebedrijf komen versterken. Dit kan zowel op ons hoofdkantoor in Den Haag, als in de logistieke- en productiehallen in Vianen. Bij Koninklijke Dekker zijn wij ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie (opgericht in 1885 als lokale houthandel) ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid een gewoonte wordt! Wil jij hier een deel van uitmaken? Bekijk dan snel onze vacatures. 

Dekker Hout is producent en handelaar van kant-en-klare hout/composiet producten en halffabricaten. We zijn een voorraadhoudende leverancier, we hebben 50.000 m³ hout en ca. 13.000 unieke producten op voorraad.

De producten worden verhandeld in (focus)landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk, Engeland en Ierland. Hiernaast beschikt Dekker Hout over een machinepark voor de verwerking van hout en houtproducten voor eigen voorraad of klant-specifieke orders. Dekker Hout heeft ca. 200 medewerkers, verdeeld over de vestigingen Den Haag (hoofdkantoor) en Vianen (opslag & productie) en distributiecentrum (aparte locatie in Vianen).

Branche:

Houthandel

Activiteiten van de organisatie

De import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC

Aantal medewerkers

202 medewerkers

Locatie

Den Haag & Vianen

Medewerker ICT
Den Haag
In deze functie zorg je samen met je collega voor een ‘state of the art ICT’ zowel op het gebied van software als hardware.
Marketing Meewerkstage
Den Haag
Ben je op zoek naar een leerzame en afwisselende marketing stage in Den Haag? Wil jij ons helpen stappen te maken op het gebied van Digital Excellence ..
Verkoper Binnendienst
Den Haag
Wil jij deel uitmaken van een hecht team die bestaat uit een mix van ervaren en leergierige krachten? Ben jij een echte commerciële topper die wil wer ..