MKB Brandstof

Kom jij bij onze IT-afdeling aan de slag?
Een fantastische baan aan het Hofplein, het hartje van Rotterdam. Het draait hier echt om de mensen. Dat merk je in verschillende dingen: onze secundaire arbeidsvoorwaarden natuurlijk, maar ook in de kleine verrassingen die we graag en zo veel mogelijk voor onze collega’s regelen. Daarover vertellen we je graag meer in het echt. Heb je zin om mee te doen? Bekijk waarnaar we op zoek zijn.
Tot snel!

Wij zijn een informele organisatie; er is vrijwel geen hiërarchie.  Meestal is dat fijn, soms is dat uitdagend. Want met vrijheid komt verantwoordelijkheid. Er is geen baas die jou de maat meet; dat doen we met elkaar in zelfsturende teams. Je moet dus over een gezonde dosis zelfreflectie beschikken en feedback durven vragen en geven. Als dat bij je past is dit een heerlijke omgeving.

Naast dat we met elkaar hard werken, maken we ook tijd voor leuke dingen. Dus niet alleen een (digitale) borrel. Maar ook game/spelletjes avonden, een filmavond (of middag), wandel challenges en wilden we een hackathon organiseren (toen kwam corona….). We vieren successen (bv. met een superheldenfeest, want er werken alleen maar helden bij MKB Brandstof). En natuurlijk hebben we ook aandacht voor de dingen die niet helemaal soepel gaan. 
We houden van verrassingen en we zorgen ervoor dat die er zijn. Alles voor die glimlach zeg maar. Wil je met je team op stap? Regel het! Daar is budget voor. 

Bij ons mag je er zijn. In een vergadering is "het voelt niet goed" een valide argument waarnaar geluisterd wordt. We houden een oog op de werkdruk, want we vinden het belangrijk dat collega's niet overwerkt raken. De eerste vraag bij een overleg is vaak "hoe is het met je?" En we hebben een Passiebudget wat je kan besteden aan jouw eigen (werk)geluk. Je betaalt de opleiding die je inspireert ervan. En je kan het bijvoorbeeld besteden aan een personal trainer of aan een gave racefiets. De meeste mensen blijven plakken, we horen vaak "het is hier gewoon zo fijn." En externen die bij ons tijdelijk aan de slag gaan, willen niet meer weg

Branche:

Zakelijke dienstverlening

Activiteiten van de organisatie

Wij helpen met onze diensten zo’n 50.000 kleine ondernemingen en zzp'ers met hun administratie. Weg met losse bonnetjes voor tanken, laden en parkeren. Maar ook de carwash: alles op één verzamelfactuur waarvan je in één oogopslag de btw afleest. We bieden een nieuw gaaf product aan: het Laadpaal Abonnement. Wij regelen alles voor je, van het installeren van een laadpaal tot en met de service achteraf

Aantal medewerkers

74 collega’s

Locatie

Rotterdam

Een baan met uitzicht tot een vast dienstverband.
Marketingmedewerker/app-beheerder
Rotterdam
Studentenbijbaan: Marketingmedewerker/app-beheerder Ben je student en op zoek naar de leukste bijbaan? Die hebben wij voor je!