CACEIS Bank

Als moderne administratiebank bewaren, beschermen en waarderen we effectenportefeuilles van professionele beleggers. Direct en indirect helpen we de vermogens van (groot)ouders, kinderen en kleinkinderen te beheren in meer dan 70 markten wereldwijd. Dat willen we zo doen dat we welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken.

CACEIS Nederland - de voormalige 200 jaar oude KAS BANK – is een Europese specialist op het gebied van bewaring en administratie van effecten en risico- en rapportagediensten.


Onze ambitie is het worden van een Europees ‘Centre of Excellence’ voor pensioenfondsen. Daarnaast willen we marktleider zijn in Nederland door onze andere doelgroepen (beleggingsfondsen, family-offices, verzekeraars, banken en vermogensbeheerders) een solide platform van diensten te bieden dat de ontwikkeling van hun kernactiviteiten volledig ondersteunt.


Vanuit ons kantoor in Amsterdam inspireren wij onze trotse 400 medewerkers om elke dag in het belang van onze klanten te werken. Onze kernwaarden zijn transparantie en integriteit.


CACEIS Nederland profiteert – net als alle andere CACEIS landenorganisaties - van de financiële kracht van de Groep en aandeelhouders Crédit Agricole en Santander. Ook omarmen wij innovatie waardoor we onze klanten kunnen ondersteunen met nieuwe producten en diensten.


Met ons Corporate Social Responsibility-beleid dragen wij bij aan de samenleving met duurzame initiatieven op groeps- en lokaal niveau. 

Branche:

Financiële dienstverlening

Activiteiten van de organisatie

CACEIS is de bankgroep voor vermogensbeheer van Crédit Agricole en Santander die zich richt op vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, banken, private equity- en vastgoedfondsen, makelaars en zakelijke klanten.


Als moderne administratiebank bewaren, beschermen en waarderen we effectenportefeuilles van professionele beleggers. Direct en indirect helpen we de vermogens van (groot)ouders, kinderen en kleinkinderen te beheren in meer dan 70 markten wereldwijd. Dat willen we zo doen dat we welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken.


Onze diensten combineren krachtige IT-systemen en deskundig personeel om cliënten te helpen hun kosten aanzienlijk te verlagen, de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren en zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

Aantal medewerkers

400 medewerkers

Locatie

Amsterdam, Nederland

CACEIS vindt het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en stimuleert het vergroten van je werkinzetbaarheid (employability). Naast een budget voor opleidingen kan je ook gebruik maken van vele online e-learningsmogelijkheden via IFCAM, het opleidingsinstituut van Credit Agricole. 


Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden om over te stappen tussen de verschillende bedrijfsonderdelen. We ontwikkelen in samenspraak met ons personeel een individueel carrièrepad op basis van vacatures over de hele wereld. Met ons introductieprogramma voor nieuwe aanwas en een vrijwillig trainingsbeleid biedt CACEIS carrièremogelijkheden voor zowel jonge afgestudeerden als ervaren professionals.

Internship Fund Execution
Amsterdam
Are you the Intern Fund Execution we are looking for?    
Meewerkstage Corporate Social Responsibility
Amsterdam
Stage Corporate Social Responsibility (CSR)Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de strategie van CACEIS. Op groepsniveau is er een S ..
Meewerkstage Procurement
Amsterdam
Zoek jij een stage waarbij je wordt uitgedaagd en het beste uit jezelf kan halen? Heb jij affiniteit met inkoop en data? Wil je een kijkje nemen in de ..
Stagiair Auditor
Amsterdam
Zoek jij een stage waarbij je wordt uitgedaagd en het beste uit jezelf kan halen? Heb jij affiniteit met internal audit? Wil je een kijkje nemen in de ..
Internship Fund Distribution Services
Amsterdam
Are you the Intern Fund Distribution Services that we are looking for?
Junior Reporting Officer Performance & Risk
Amsterdam
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je de vrijheid krijgt om bij te dragen aan de innovatie van producten en diensten? Weet jij de vertaalsl ..