PreZero Nederland

Op zoek naar een logistieke of technische uitdaging in de wereld van recycling? Of ben je een sales talent, op zoek naar een traineeship of een leuke functie in de staf (bijvoorbeeld finance, inkoop, marketing/communicatie)? Kom bij PreZero werken!

Zoveel mogelijk recycling, zo min mogelijk verspilling. Bij PreZero zamelen we afval gescheiden in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen waar we nieuwe producten mee maken. Zo werken we aan zero waste: geen verspilling van grondstoffen. En dat is hard nodig als we onze aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Onze collega’s zijn de sleutel tot dat succes en de basis voor groei. Bij ons werken daadkrachtige pioniers en creatieve denkers. Mensen die verder denken voor een duurzaam morgen. Een baan bij PreZero betekent werken in een open cultuur waarin je gewaardeerd en gerespecteerd wordt.  
 

Branche:

Transport en Logistiek | Productie en Techniek

Activiteiten van de organisatie

Wij zorgen voor de inzameling en recycling van alle soorten afval en recyclebare materialen - eenvoudig en transparant. We helpen bedrijven, overheden, particulieren en inwoners met slimme en flexibele oplossingen voor een duurzame afvalinzameling.

De inzameling gebeurt door zo’n 900 chauffeurs en andere operationele collega’s, op ruim 35 locaties. Op diverse productielocaties in Nederland zorgen we ervoor dat afval weer nieuwe grondstoffen, materialen of producten worden. 

Helaas kunnen niet alle materialen volledig worden teruggewonnen en gerecycled tot nieuwe producten of middelen. Afval dat niet geschikt is voor recycling zetten wij om in duurzame energie. Dit doen we door thermische verwerking in de afvalenergiecentrale Energy in Roosendaal.  

Aantal medewerkers

2.200 medewerkers (en groeiend)

Locatie

Ons hoofdkantoor staat in Arnhem en we hebben zo’n 45 locaties door heel Nederland

Bij ons kan je aan de slag in een logistieke functie, bijvoorbeeld die van Teamleider (in opleiding) of Transportplanner. Maar ook in de Techniek hebben we mooie functies, bij productielocaties die bijdragen aan een duurzame wereld. Natuurlijk zijn we ook altijd op zoek naar sales talent en elk jaar starten ook nieuwe trainees. Met meer dan 2.000 collega’s, 45 locaties en veel ruimte voor training & opleiding hebben we ook veel doorgroeimogelijkheden.
Stagiair Communicatie
Arnhem
Positionering, internal branding, events, social media... word jij blij van deze begrippen? Kom dan je stage bij ons lopen!
Accountmanager
Berkel En Rodenrijs
Onderweg naar een duurzaam morgen. Een duurzaam Zeeland. De provincie met de meeste zonuren, maar ook waar het altijd waait. Van de grachten in Middel ..
Stagiair Recruitment
Arnhem
Je wordt onderdeel van het recruitmentteam dat bestaat uit twee Corporate Recruiters. Samen met de HR Managers zijn we verantwoordelijk voor de invull ..