De Vereende

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakspecialisten die zich graag willen ontwikkelen binnen het verzekeringswezen. De ideale Vereende medewerker is; oplossingsgericht, empathisch, servicegericht, wilt graag een autoriteit zijn in haar/zijn vakgebied en wilt deze kennis graag verder ontwikkelen en uitdragen.

De Vereende is een unieke verzekeraar met een belangrijke maatschappelijke rol. Wanneer klanten geen verzekering kunnen afsluiten bij een reguliere verzekeraar komen ze bij ons terecht. De Vereende fungeert daarom als vangnetrol zodat we een onmisbare schakel zijn in verzekeringsland. Door het verzekeren van bijzondere risico’s kan de Vereende de zekerheid bieden waar de tijd om vraagt.

Daarnaast is de Vereende door de medewerkers beoordeeld als een ‘Great Place to Work’. Met deze onafhankelijke certificering dragen wij bij aan goed werkgeverschap en vinden de medewerkers de Vereende een prettige werkgever om voor te werken. Nieuwsgierig wat dit betekent? Bekijk ons op: de Vereende Great Place to Work Nederland

Branche:

Financiële diensten/Verzekeringswezen

Activiteiten van de organisatie

De Vereende is actief in de schadeverzekeringsmarkt en is er voor allerlei zaken die gewone verzekeraars niet oppakken. We verzekeren bijzondere risico’s (AVP voor ex-gedetineerden of autoverzekering voor mensen met een hoog schadeverloop) en de beroepsaansprakelijkheid van financieel adviseurs en makelaars.  Ook voert de Vereende werkzaamheden uit voor het Waarborgfonds Motorverkeer, het Nederlands Bureau der Motorrijtuigverzekeraars, de Atoompool en de NHT (terrorismepool).

Aantal medewerkers

175 medewerkers

Locatie

Rijswijk

De Vereende kenmerkt zich als een autoriteit binnen het verzekeringswezen. Hierdoor vinden wij ontwikkeling erg belangrijk en bieden wij jou ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Op basis van jouw wensen en behoeftes, in combinatie met jouw functie, bieden we vakgerichte opleidingen aan die bijdragen aan zowel jouw ontwikkeling als de ontwikkeling van de Vereende. Hierdoor bouwen we samen aan de Vereende van de toekomst en genereer je ook veel impact in jouw ontwikkeling en voor de organisatie.
Junior Business Analist
Rijswijk
Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen het domein van IT, in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat en er veel ruimte is voor verschille ..