Iglo Nederland

Bij Iglo Nederland bieden we een positieve werkomgeving voor ondernemend talent. We hebben de wendbaarheid en dynamiek van een kleine lokale onderneming, maar met de ondersteuning én kansen van een internationale organisatie. Wil jij ook werken bij een A-merk die marktleider is in Vriesvers? Kom dan aan boord!

Wij zijn Iglo en onderdeel van Nomad Foods, dé grootste vriesvers fabrikant in Europa. In Nederland staan we bekend om één van onze oudste helden: Kapitein Iglo. Maar we zijn meer dan dat! Bij Iglo is het onze missie om Nederland te voorzien van gezonde, duurzame en betaalbare maaltijdkeuzes. We hebben een divers portfolio van maaltijden, groenten, vleesvervangers en vis! 

We blijven steeds up-to-date met de laatste trends en marktontwikkelingen, zodat nieuwe kansen ons niet zullen ontgaan en we snel kunnen schakelen. Een dynamische omgeving met een energiek team, waarin jij mee kunt draaien!

Branche:

FMCG / Food

Activiteiten van de organisatie

De kern van wat we elke dag doen, zijn de producten die we produceren beter maken; beter voor onze consumenten én beter voor de planeet. De producten die we maken vormen het middelpunt van de dagelijkse gezinsmaaltijden en met een sterke aanwezigheid in vriesverse vis, maaltijden, vleesvervangers en groenten kunnen – en zullen – we de verandering naar duurzame voeding leiden.

Aantal medewerkers

25-30 medewerkers

Locatie

Utrecht

Bij Iglo zijn er tal van mogelijkheden om jezelf optimaal te ontwikkelen. We bieden verschillende programma’s aan op vlak van persoonlijke en professionele groei. Denk hierbij aan trainings- en mentor programma’s die speciaal ingericht zijn om jouw carrière te ondersteunen. We hebben verschillende tools om een op maat gemaakt carrière plan te maken, waarbij jij zelf aan het roer staat. Je kan je ontwikkelen binnen je eigen afdeling, maar ook breed over afdelingen heen. Daarnaast zijn de mogelijkheden binnen Nomad Foods eindeloos! Een korte opdracht in een ander land behoort tot de mogelijkheden, maar ook een permanente rol kan voor jou weggelegd zijn! Wie weet verhuis jij wel naar het zonnige zuiden of het hoge noorden voor een mooie baan in de toekomst!
Marketing Internship
Brussel
Your tasks as Marketing InternThe Marketing Team works on a variety of tasks which means you can gain a lot of experience. They are also closely worki ..